Evenimente

Mama Deliei Matache, internată cu Covid: "Am dureri de spate şi oboseală"

Mama Deliei Matache, internată cu Covid: "Am dureri de spate şi oboseală" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Mama Deliei Matache a ajuns la spital după ce a făcut covid. Deşi simptomele nu au fost severe, artista se luptă acum cu dureri de spate şi cu oboseală.


"Am avut ghinionul să fac COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize şi aştept sa treacă câteva luni ca să mă pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturaţia puţin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine primele simptome au fost uşoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte şi a ieşit negativ. Când am văzut că simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR şi a doua zi a ieşit pozitiv. Am luat pastilele necesare şi cam asta a fost”, a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.

„Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală şi durere în spate. Aştept să treacă doua luni şi să fac o nouă evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu ştiam de virus aş fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, ştiam că există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai spus Gina Matache.

 

 

Modifică Setările