Red Carpet

Megan Fox, deformată de o boală rară. De ce suferă actriţa de ani de zile. A încercat mereu să ascundă totul

Megan Fox, deformată de o boală rară. De ce suferă actriţa de ani de zile. A încercat mereu să ascundă totul camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Credeaţi că e perfectă? Ei bine...nu! Multe vedete internaţionale tind spre perfecţiune atunci când apar în văzul publicului, dar realitatea e alta. Şi celebra Megan Fox, la 34 de ani, ascunde o afecţiune. 

Sigur ai văzut-o şi pe podiumul de modă, dar şi în filme. Ştii ce ascunde Megan Fox? Când apare pe covorul roşu, la diferite evenimente, sigur te gândeşti că e perfecţiunea întruchipată, mai ales că a născut de mai multe ori, este mama a trei copii. Trebuie să ştii că şi ea are un mic defect. 

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi nu s-a ferit să spună care e afecţiunea de care suferă. Aceasta a declarat cu ceva timp în urmă că suferă de branhidactilie, adică ambele degete mari ale mâinii sunt scurte, iar unghiile de la aceste degete au un aspect bizar. Deşi este un defect vizibil, acesta nu o face mai puţîn frumoasă in ochii admiratorilor.

Cu toate acestea, de multe ori ea încercat să îşi ascundă defectul în poze, dar fotografii iscusiţi au surprins mâinile vedetei. Priviţi în galeria foto! 

Pozează sexy, dar refuză să filmeze scene nud. De ce nu apare Megan Fox goală în filme?

E atât de sexy, încât primeşte oferte cinematografice pe bandă rulantă. Însă aproape toate presupun ca superba actriţă să se dezbrace de inhibiţii şi de haine…

Din 2007 - când a apărut în Transformers, filmul care-a consacrat-o - este considerată una dintre cele mai frumose femei de la Hollywood, un sex simbol autentic, o actriţă care încinge atmosfera şi imaginaţia bărbaţilor de pretutindeni. Iar asemenea atuuri trebuie exploatate cât mai bine posibil, nu? Aşa s-au gândit şi producătorii hollywoodieni, care nu încetează cu propunerile… indecente pe care i le fac. Care sunt acestea? Diverse roluri care presupun vestimentaţie sumară şi o cantitate colosală de sex appeal.

Însă, în ciuda imaginii HOT pe care o afişează, Megan refuză să apară goală puşcă pe marele ecran. De ce?

Foto: Profimedia