Red Carpet

Mihaela Rădulescu vs. Andreea Marin - Duelul decolteurilor la "Uite cine dansează"

Mihaela Rădulescu vs. Andreea Marin - Duelul decolteurilor la "Uite cine dansează"

Ieri seară, cele două dive au intrat din nou sub lupa criticilor de modă, scoţând la înaintare ce aveau mai bun. Să vedem cine câştigă şi acest duel stilistic.

Cea de-a patra ediţie a show-ului "Uite cine dansează" a prilejuit o nouă etapă a concursului neoficial de stil care se dă, cu sau voia lor, între gazda Mihaela Rădulescu şi jurata Andreea Marin.

Prima a ales de la Dana Budeanu o rochie într-o culoare la modă în acest sezon, galben, strânsă pe corp (cum altfel?!), cu pliseuri în zona taliei, şliţ adânc şi decolteu generos. Interesant jocul de mâneci tip bretea, poate totuşi prea mari, care lăţesc, cumva, zona bustului. Sandalele roz au contrastat cu nuanţa rochiei, dar nu au fost în stilul bijuteriilor alese. Poate ar fi trebuit găsit un corespondent între accesorii.

Cea de-a doua a optat pentru o rochie columnară albă de la Cristina Săvulescu, aproape în acelaşi stil cu cea verde din ediţia trecută, cu şliţ adânc şi decolteu abisal. Marginile rochiei şi mânecile largi îi dădeau un aer lejer, temperat de sobrietatea umerilor cu perniţe. De apreciat alegerea colierului lung, în tandem cu sandalele preţioase. Chocker-ul din cristale, croiala rochiei şi părul prins în coadă au adus un plus de modernitate. Felicitări şi pentru machiaj!

20.8%
79.2%