Red Carpet

Modelul care nu se dădea jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari e astăzi de nerecunoscut. Cât s-a transformat Linda Evangelista

Modelul care nu se dădea jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari e astăzi de nerecunoscut. Cât s-a transformat Linda Evangelista camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Avea o frumuseţe angelică, iar când defila atrăgea privirile ca un magnet. A fost una dintre cele mai populare şi influente femei din întreaga industrie. Fostul supermodel Linda Evangelista a împlinit 55 de ani. Astăzi, ea arată cu totul altfel.

Linda s-a născut pe 10 mai 1965. La 16 ani a concurat la „Miss Teen Niagara”, dar nu s-a ales cu un premiu. Numeroşi agenţi i-au observat calităţile fizice. A semnat cu „Elite Model Management” şi s-a mutat la New York.

 

În anii ’90, cariera ei a atins apogeul. A devenit printre cele mai căutate modele din lume. De-a lungul carierei sale a apărut pe mai mult de 700 de coperte. A fost muza unor nume mari, cum ar fi Steven Meisel, Gianni Versace şi Karl Lagerfeld. Toţi îşi doreau să lucreze cu ea şi o descriau ca pe un profesionist desăvârşit.

La un moment dat, a recunoscut că nu se ridică din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari. A fost apreciată pentru sinceritate, iar replica ei controversată a făcut înconjurul lumii.  Ulterior, a recunoscut că i-a fost mai greu să-şi găsească de lucru după ce a spus asta.

Deşi au trecut doar cinci ani de când a dispărut în totalitate din lumina reflectoarelor, Evangelista s-a transformat radical.

Astăzi, Linda pare să nu mai pună preţ pe felul în care arată. Trupul ei tras ca prin inel a fost acaparat de kilogramele în plus, pe care fostul model încearcă să le asundă sub nişte haine largi. Ba mai mult, ţinute luxoase pe care le purta par să îi fi dispărut în totalitate din garderobă.

 

Citește și ...