Red Carpet

Nicole Kidman versus Charlize Theron: diferenţă ca de la cer la pământ pe acelaşi covor roşu

Nicole Kidman versus Charlize Theron: diferenţă ca de la cer la pământ pe acelaşi covor roşu camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prima are 52 de ani, a doua 44, dar nu despre vârstă este vorba aici, ci despre felul în care cele două actriţe abordează trecerea anilor.

Unul extrem de diferit. Nicole Kidman şi Charlize Theron au participat aseară la premiera din Los Angeles a filmului Bombshell, producţie în care talentatele actriţe deţin rolurile principale, alături de mai tânăra Margot Robbie. 

Ei bine, la evenimentul de aseară a fost vorba în special despre Charlize Theron, vedeta fiind pur şi simplu răpitoare în rochie ei neagră şi mini, cu franjuri, creaţie Dior, una completată cu nişte sandale la fel de sexy.

În plus, vedeta cu talie de manechin a afişat şi o coafură foarte cool, arătând minunat cu tunsoarea pixie blondă. În plus, şi machiajul a fost bine ales, punându-i în valoare trăsăturile frumoase ale chipului.

Colega ei de film, Nicole Kidman, s-a situat aseară la polul opus, afişând un chip pe care se poate vedea că s-a exagerat cu operaţiile estetice.

În plus, şi machiaju şi coafura bătrâneşti au reuşit să creeze un efect de mască în ceea ce o priveşte pe veterana actriţă, una care a devenit de mult victimă a chirurgiei plastice.

Foto: profimedia