Red Carpet

Nuntă în Antena 1! Eleganţă şi bun gust la nunta ştiristei Mihaela Călin FOTO

Nuntă în Antena 1! Eleganţă şi bun gust la nunta ştiristei Mihaela Călin FOTO camera-retro icon Vezi galeria 28 poze

Două vedete ale Observatorului au devenit, de duminică, nu doar prietene, ci şi rude. Uite cum a fost la cununia religioasă a jurnalistei Mihaela Călin cu Daniel Sava!

Prezentatoarea de ştiri Andreea Berecleanu şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au fost din nou în postura de naşi, conducându-i la altar pe jurnalista Mihaela Călin (prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00) şi pe avocatul Daniel Sava, după ce le-au fost, în iunie, martori la cununia civilă.

"Cred că este cea mai emoţionantă zi din viaţa mea şi cele mai frumoase emoţii pe care le-am trăit. Adevărul e că nu îmi dau seama foarte bine ce se întâmplă. Dar e un moment pe care l-am aşteptat foarte mult şi care se întâmplă exact cum îl visam", le-a spus Mihaela Călin colegilor de la Observator la sosirea la biserică.

Rochia purtată de aceasta a fost o creaţie a designerului român Cristian Samfira, un prieten bun al Mihaelei, care aştepta demult să-i croiască ţinuta perfectă, iar în buchet au dominat liliacul, freziile şi bujorii albi.

"Le doresc să fie fericiţi şi sănătoşi să poată duce fericirea pe care o trăiesc acum. Ştiu că vor veni vremuri foarte bune pentru ei dincolo de ziua asta. Îmi place că se potrivesc din toate punctele de vedere", a spus şi naşa Andreea Berecleanu, care a schimbat două ţinute: una cu print psihedelic pentru biserică şi alta verde, cu mâneci fronsate, pentru petrecerea organizată la Pădurile Regale.

Cum era de aşteptat, printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi colegele din trustul Intact ale Mihaelei şi Andreei, respectiv Alessandra Stoicescu (într-o rochie creată de Rhea Costa), Sabina Iosub (într-o ţinută Fashion Stor) Mirela Boureanu-VaidaAna Maria Stancu, Nadina CâmpeanIuliana Pepene, Andreea Gherasim şi Sabrina Preda.

Modifică Setările