Red Carpet

Nuntă în vremea coronavirusului. Bindi Irwin nu a mai aşteptat şi s-a cununat

Nuntă în vremea coronavirusului. Bindi Irwin nu a mai aşteptat şi s-a cununat

Dacă în urmă cu câteva zile se gândea la amânarea nunţii, iată că fiica regretatului Steve Irwin a lăsat deoparte orice plan şi s-a căsătorit pe loc.

Bindi Irwin (21) şi alesul inimii sale, Chandler Powell (23) şi-au promis că se vor căsători anul acesta, după doi ani de relaţie. Numai că ameninţările crizei coronavirusului le-au pus în pericol planuri de nuntă şi, conform noilor reglementări, nici nu mai puteau lua în calcul vreo petrecere cu 100 de persoane, aşa cum se gândeau iniţial.

Cum rochia fusese deja aleasă, la fel şi buchetele şi aranjamentele florale, cei doi nu au mai stat pe gânduri şi, de teamă că lucrurile se vor înrăutăţi şi că se vor vedea nevoiţi să amâne pentru anul viitor căsătoria, Bindi şi Chandler au şi ajuns la altar.

"25 martie 2020. M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu în cadrul unei ceremonii restrânse", anunţă fiica regretatului Croc Hunter pe contul său de Instagram.

"Nu am cuvinte să descriu valul de dragoste şi de lumină care mi-a inundat inima. Am plănuit această frumoasă zi încă de acum un an, dar a trebuit să schimbăm totul, de vreme ce nu am avut nici invitaţi la nuntă. A fost o decizie dificilă, dar a fost mai important ca ceilalţi să rămână în siguranţă. Ne-am fi dorit cat toţi prietenii şi rudele noastre să ne fie alături, dar ne bucurăm că măcar le putem împărtăşi fotografiile şi înregistrările evenimentului. La momentul acesta, încurajăm pe toată lumea să nu renunţe la iubire şi la speranţă, cele care ne vor ajuta să traversăm această perioadă grea din istorie. Astăzi, am celebrat viaţa şi ne-am bucurat de fiece moment trăit în grădinile din Australia Zoo. Mama m-a ajutat să mă pregătesc. Robert m-a condus la altar, Chandler mi-a devenit soţ şi împreună am aprins o lumânare în amintirea tatălui meu. S-a lăsat cu lacrimi, zâmbete şi dragoste. Din fericire, întrucât cu toţii locuim la Australia Zoo ca o familie, am putut fi împreună", a scris Bindi Irwin în lunga sa postare pe Instagram, amintindu-le fanilor să rămână în siguranţă şi să păstreze distanţa socială.

Modifică Setările