Red Carpet

O mireasă altfel! În ce rochie a păşit spre altar Barbara Bush, fiica fostului preşedinte?

O mireasă altfel! În ce rochie a păşit spre altar Barbara Bush, fiica fostului preşedinte? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Fiica de 36 de ani a fostului preşedinte american George W. Bush s-a căsătorit în secret, pe proprietatea familiei din Kennebunkport, Maine.

Barbara, fiica lui George W. şi-a Laurei Bush, s-a căsătorit weekendul trecut, în mare secret, după o logodnă de doar cinci săptămâni. Alesul său este Craig Louis Coyne, în vârstă de 37 de ani, cu care aceasta avea o relaţie de durată.

La nuntă au fost invitaţi doar cei apropiaţi şi, evident, rudele, aşa că i-am putut vedea în fotografiile de la eveniment pe: sora geamănă a Barbarei, Jenne Bush Hager, fiicele acesteia, respectiv Mila şi Poppy, soţul acesteia, Henry Chase Hager şi părinţii miresei, Laura şi George W. Bush.

Nunta a fost oficializată de mătuşa miresei, de Dorothy Bush Koch, şi a avut loc pe proprietatea familiei, pentru a putea participa şi celebrul ei bunic, fostul preşedinte american George H. W. Bush. Mireasa a purtat o bijuterie veche, tribut pentru bunica ei, care s-a stins din viaţă acum câteva săptămâni.

Cât despre rochie, Barbara a făcut o alegere surprinzătoare, purtând în ziua cea mare o rochie extrem de simplă, care urma fidel linia corpului şi prezenta o trenă modestă. Accesorizarea a fost şi ea discretă, în nuanţe de auriu. Iată mai multe fotografii de la eveniment! (galerie foto)

Comentarii

Modifică Setările