Red Carpet

Prinţesa Sofia a Suediei a fost răpitoare într-o rochie roşie de sezon

Prinţesa Sofia a Suediei a fost răpitoare într-o rochie roşie de sezon

Frumoasa prinţesă suedeză de 34 de ani a fost o viziune în roşu la un eveniment care a avut loc pe 18 decembrie, la teatrul din Stockholm .

Este vorba despre o serie de evenimente care se ţin în regatul suedez cu ocazia aniversării vârstei de 75 de ani de către Regina Silvia a Suediei, pe 23 decembrie.

La acţiunea de ieri au fost prezenţi Regele Carl XVI Gustaf, Prinţesa Victoria, Prinţul Daniel, Prinţesa Estelle, Prinţul Carl Philip, Prinţesa Sofia, Prinţesa Madeleine şi soţul ei, Christopher O'Neill.

Însă cea care a atras toate privirile a fost Prinţesa Sofia, soţia chipeşului Prinţ Carl Philip, mamă a doi băieţei, Alexander şi Gabriel. Frumoasa brunetă cu ochi verzi a purtat o rochie superbă midi, roşie, de la brandul Lilli Jahilo, la care a asortat o pereche de sandale în aceeaşi nuanţă, purtându-şi părul prins într-o coadă lejeră.

Soţul ei, Prinţul Carl, în vârstă de 39 de ani, a fost la rândul lui chipeş în costumul lui de zi într-o nuanţă de bleumarin, dovedind încă o dată că el şi Sofia alcătuiesc unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri regale europene.

Foto: Profimedia