Red Carpet

Rafael Nadal este istorie. El este zeul grec şi sexy al tenisului!

Rafael Nadal este istorie. El este zeul grec şi sexy al tenisului! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Când vorbim despre tenis, suntem obişnuiţi cu nume precum cele ale lui Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Roger Federer.

Ei bine, dacă ultimul se apropie de 39 de ani şi primii doi nu mai sunt nici ei chipurile fresh de altădată, fanii tenisului au parte de nume noi în circuit, unele destul de talentate.

Cum ar fi un grec de 22 de ani, clasat pe locul 6 în topul ATP, cu un nume de familie aproape imposibil de pronunţat: Stefanos Tsitsipas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Un grec cu un fizic de Adonis la cei 1,93 m ai săi, cu o personalitate solară şi cu un joc care promite să-l aducă în topul mondial.

Şatenul cu părul vâlvoi a început să facă ravagii în tenis şi, mai ales, printre admiratoarele feminine ale acestui sport odată cu rezultatele excelente din turneele de anul trecut.

Atenianul născut dintr-un tată grec şi o mamă rusoaică este considerat viitorul Roger Federer, fiind cel mai bine clasat jucător grec de tenis din istoria acestui sport.

Din păcate pentru admiratoarele sale, seducătorul grec are o iubită pe nume Theodora, cu care acesta a apărut în fotografiile din vacanţa lui de vară din insula Mykonos.

Este vorba despre o relaţie nouă pentru tânărul despre care s-a zvonit că s-a iubit, până acum, cu o jucătoare de tenis conaţională, grecoaica Maria Sakkari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holidays like this should be illegal

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Comentarii

Modifică Setările