4 paltoane purtate de Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale în Beijing. Care e cel mai stylish?

9 ianuarie, 2018
macron jpeg

Zilele acestea, Brigitte Macron se află în China, într-o vizită prezidenţială, alături de soţul său, Emmanuel Macron. A avut, aşadar, ocazia de a face din nou o ”paradă” vestimentară, purtând outfituri statement, aşa cum ne-a obişnuit de când a devenit Prima Doamnă a Franţei.

foto: hepta

Ei bine, primele obiecte vestimentare cu care a reuşit să epateze la Beijing au fost paltonul roşu, creat de Balmain, geanta şi botinele achiziţionate de la Christian Louboutin, în valoare de 1550 de euro, respectiv 1195 de euro. Cele trei item-uri i-au oferit Primei Doamne a Franţei un look cu adevărat stylish, punându-i în evidenţă silueta silfidă şi  picioarele lungi.

image image

Un al doilea oufit pe care l-am remarcat a fost cel compus dintr-un alt palton Balmain, dar de data aceasta pe alb, pantalonii de piele neagră, mănuşile asortate şi eşarfa albă. Acesta din urmă a fost unul bine accesorizat, Brigitte optând pentru o pereche de ghete ”biker” cu detalii aurii, asortate nasturilor cu care era prevăzut paltonul alb.

image image image

La fel de bine gândită a fost şi această ţinută, ”all-black”, compusă dintr-o jachetă cu detalii aurii, pantaloni negri, conici, şi pantofii stilettos cu inserţii metalice pe toc, asortate, practic, butonilor cu care era prevăzută jacheta.

image image

O altă ţinută purtată în timpul acestei vizite oficiale a fost cea alcătuită dintr-un palton bleumarin, cu detalii, de asemenea, aurii, pe care l-a asortat unei rochii scurte şi pantofilor stiletto pe care îi purtase anterior. O apariţie la fel de stylish precum cele precedente, zicem noi!

image

Deci, cum aţi nota ţinutele purtate de Prima Doamnă a Franţei în această vizită oficială în Beijing?Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg