A lăsat deoparte rochiile pentru covorul roşu! Emily Ratajkowski s-a pozat din nou complet goală

9 aprilie, 2020
1 emily ratajkowski goala jpg jpeg

Nici în izolare nu se lasă! Emily Ratajkowski a reuşit să atragă din nou atenţia asupra sa chiar dacă este în izolare. A pozat complet goală!

Ne-am obişnuit în ultimii ani cu apariţiile sale de pe covorul roşu extrem de provocatoare. Are ba un decolteu incredibil de adânc. ba o rochie foarte scurtă sau o crăpătură pe picior! Emily Ratajkowski reuşeşte de fiecare dată să atragă atenţia. Iată că acum, fotomodelul se află în izolare alături de soţul său. 

Şi ea respectă indicaţiile autorităţilor şi stă în casă...dar nu oricum. Pe zi ce trece renunţă la o haină! Ea a postat recent pe Instagram o poză în care apare complet goală. Soţul o acoperă cu mâinile în zonele intime. Nu ştim dacă au realizat exact acum poza, cert e că fotomodelul e incredibil de sexy.

Priviţi imaginea în care apare complet goală alături de partenerul ei în galeria foto!

Zilele trecute, Emily Ratajkowski se lăuda tot în faţa fanilor său cu ţinuta de izolare. O cămaşă desfăcută, o pereche de lenjerie minusculă şi...cam atât. Oare se plictiseşte? Chiar dacă e aşa, fanii săi sunt extrem de încântaţi să o vadă în astfel de ipostaze, îi oferă sute de mii de like-uri la imaginile postate în mediul online.

În trecut, Emily Ratajkowski a pozat goală pentru o cauză nobilă

Emily Ratajkowski a fost una dintre cele mai vehemente vedete de peste Ocean care a manifestat împotriva unei legi date în Alabama, care interzice avortul.

Actriţa şi modelul de 27 de ani a pozat complet goală, pe Instagram, pentru a-şi susţine cauza. Mascându-şi sânii cu o mână şi părţile intime cu o floare, Emily s-a lăsat fotografiată pentru a milita împotriva acestei legi, care limitează alegerile femeii.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg