Aceste vedete au fost super-sexy în ţinute cu influenţe masculine!

26 octombrie, 2017
cristina tania jpeg

Bariera dintre masculin şi feminin e una care poate fi forţată în materie de fashion. Cu atenţie şi graţie, un outfit cu influenţe masculine îi poate garanta unei femei o apariţie cu adevărat spectaculoasă! Aşa s-a întâmplat şi-n cazul acestor patru vedete autohtone, care au renunţat la rochiile diafane în detrimentul unor costume deux-pieces, masculine. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete au îmbrăcat ţinute cu influenţe masculine, dar care au emanat feminitate!

Cristina Rus

image

Versatilitatea acestui costum masculin i-a oferit Cristinei Rus (36) o apariţie de neuitat pe covorul roşu al evenimentului OK! Designers on the red carpet. Frumoasa cântăreaţă a ales să poarte o nuanţă de roz prăfuit, care i-a flatat tenul şi a scos-o în evidenţă! Ţinuta ei a fost creată de brandul Styland.

Carmen Simionescu

image

Şi tânăra artistă a reuşit să impresioneze cu ţinuta sa la evenimentul organizat la Avenue 48. Ea şi-a accesorizat outfitul cu bijuterii TRIA ALFA şi nu a dat greş!

Simona Semen

image

Designerul Simona Semen a dorit să constrasteze feminitatea rochiei purtate de Gina Pistol, muza sa, motiv pentru care a îmbrăcat un outfit cu influenţe masculine. Cu inserţii de catifea roşie, outfitul purtat de soţia lui Alin Gălăţescu a atras privirile tuturor celor din jur.

Tania Budi

image

Şi ea s-a numărat printre cele mai elegante şi feminine prezenţe de pe covorul roşu, deşi a purtat un outfit cu influenţe masculine, semnat de Omra Design. Tania a optat pentru un costum cu pantaloni conici, vestă şi sacou, la care a asortat o pereche de sandale negre cu barete generoase. Nouă ne-a plăcut, vouă?

foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg