Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu: clasic sau sexy?

18 aprilie, 2017
Andreea Marin vs Mihaela Radulescu rochie vintage vs rochie paiete jpeg

Ediţia de Paşte a show-ului "Uite cine dansează" a prilejuit o nouă competiţie de stil între cele două dive. Care dintre ele a fost mai elegantă?

Ieri am avut parte de o ediţie de sărbătoare, iar asta s-a văzut şi pe outfiturile alese de către jurata şi, respectiv, de către gazda emisiunii concurs de la ProTV.

Andreea Marin a avut o opţiune cel puţin surprinzătoare. Ea a lăsat deoparte rochiile din saten şi sacourile cambrate şi foarte decoltate - devenite deja o marcă a creatoarei de modă Cristina Săvulescu. Designerul i-a încredinţat, de această dată, o rochie nude fină, fluidă, din voal, de inspiraţie vintage, încheiată până la gât cu nasturi multipli şi cu mâneci bufante. Nota modernă au dat-o acei "epoleţi", care au dat o turnură specială acestei apariţii de zână bună. Strălucirea a fost punctată de cristalele aplicate atât pe guler şi centură, cât şi pe manşete, dar şi de bijuteriile fine. De apreciat a fost coafura cu bucle lejere (am remarcat şi nuanţa nouă a părului) şi machiajul în culori telurice, în concordanţă cu aerul retro degajat de outfit.

image

Citeşte şi:

Cum arată omoloagele Mihaelei Rădulescu şi Andreei Marin din străinătate

De cealaltă parte, Mihaela Rădulescu a avut o alegere mai degrabă previzibilă. Aceasta a purtat o rochie mulată, fără umeri din paiete argintii, de lungime medie. Nota de feminitate au dat-o fronseurile din zona bustului, precum şi volanele aplicate pe şliţul adânc de pe picior, de inspiraţie spaniolă. Sandalele fine au făcut un duet perfect cu această rochie strălucitoare marca Dana Budeanu, la care gazda a purtat diamante. Din nou, brăţările sunt în exces, dar e ceva ce face parte din stilul Mihaelei. Apreciem, în schimb, coafura lejeră şi machiajul mai puţin încărcat, care îi lasă chipul mult mai luminos.

image


Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg