Angelina Jolie - pasiune pe covorul roşu

1 octombrie, 2016
FotorCreated jpeg

Chiar dacă visul frumos al cuplului perfect s-a spulberat odată cu divorţul recent, Angelina şi Brad rămân unul dintre cuplurile simbol al showbizului mondial, perechea idelă răpusă de o viaţa mult prea expusă

Fata rea, tatuată şi rebelă pare a fi descoperit placerea de a păşi pe covorul roşu doar alături de Brad, căci dacă ne uităm la anii precedenţi relaţiei lor, vom descoperi o Angelina ce purta blugi, tricouri de bumbac cu umerii suflecaţi, pentru a i se vedea tatuajele, ţinute din piele sau latex. Tranziţia nu s-a făcut brusc, iar reminescenţele acelei perioade sunt, fără doar şi poate, ţinutele ei all black pe care le-a etalat cel mai des. Linia de mijloc a fost mereu trasată de outfituri gri sau albe, iar în momentele în care a vrut să "şocheze", a optat pentru accente de glitter şi chiar şi culori intense. Iată o retrospectivă a ţinutelor sale, bazate pe un cod cromatic ştiut numai de ea.

Ţinutele dark sunt cele care au marcat cele mai multe apariţii ale vedetei, făcând-o adesea să pară şi mai slabă decât este. Machiajul simplu, natural, accentuat foarte rar de un ruj intens, a fost mereu semnătura ei.

Croiala aceasta cu o crăpătură generoasă poartă denumirea "Angelina moment", după postura din centru.

Încă de la începuturi, când nu se simţea în largul ei privită de atâta lume şi fotografiată de sute de obiecgtive, Angelina a optat pentru nuanţa de negru.

image image

Pentru a părea mai puţin sobră, dar în conformitate cu dress code-ul cerut de evenimente, actriţa purtat glacialul gri care, după cum spun mulţi stilişti, o îmbătrâneşte.

image

Aplecarea către actele caritabile a determinat-o să iasă din zona de confort şi să aleagă chiar şi pe covorul roşu culoarea purităţii, albul, cea care nu de puţine ori a transformat-o în paginile revistelor în cea mai stylish vedetă a lumii.

image image

Momentele marcante au fost semnalate prin creaţii care au făcut-o să strălucească la propriu. Materiale fine precum satinul, glitter sau aplicaţii specifice au fost marca eleganţei.

image

Ediţii memorabile ale Premiilor Oscar, Golden Globes sau chiar premiere ale filmelor sale au fost un bun prilej pentru ca Angelina să demonstreze că ştie să poarte şi acest gen de ţinute. 

image

Dacă înainte de a-şi etala trupul perfect pe covorul roşu prefera pielea sau latexul, iată că acum dantela neagră şi satinul le-au luat locul.

image

O demonstraţie de stil, făcută parcă în ciuda celor care o "condamnau" pentru "doliul" permanent din apariţiile publice, a fost reprezentată de rarele momente în care a ales culori intense.

image image

Angelina, alături de Victoria Beckham, a demonstrat că stilul masculin poate fi purtat chiar şi pe covorul roşu, fără a fi lipsită de eleganţă. Iată câteva apariţii care stau mărturie.

image image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg