Aşa apare la evenimente, aşa e în viaţa reală! Ipostaza în care a fost văzută recent Nicole Scherzinger

22 aprilie, 2020
6 nicole scherziner nemachiata jpg jpeg

Nu e uşor să fii vedetă! Toţi ochii sunt aţintiţi asupra ta, toate camerele de filmat te urmăresc, aparazzi sunt pe urmele tale! Recent, Nicole Scherzinger a fost surprinsă pe stradă fără pic de machiaj!

Să ne aducem aminte împreună de evenimentele frumoase, chiar de pe covorul roşu care aveau loc înainte ca întreaga planetă să fie lovită de coronavirus, de această boală care face victime în toate ţările, pe toate continentele. Ne bucuram să vedem vedetele în tinutele de gală, în rochiile preţioase confecţionate de case de modă celebre. 

Comentam ţinutele lor, comentam discursurile, iar acum ne-au rămas doar amintirile şi speranţa că o să revenim curând la normal. Eram încântaţi să o vedem şi pe celebra Nicole Scherzinger pe covorul roşu, în rochii elegante. Era aşa de provocatore, aşa de frumoasă. Exact ca în imaginea de mai jos!

7 nicole scherzinger machiata 1 jpg jpeg

Dar cum se descurcă în vremea pandemiei? Iată că celebra cântăreaţă a lăsat deoparte ţinutele cu care ne obişnuise de ani de zile şi a apărut naturală, aşa cum este ea zi de zi. Nicole Scherzinger a fost surprinsă de paparazii fără pic de machiaj, într-un tricou închis la culoare şi o pereche de jeans. 

Pantalonii îi sunt destul de mulaţi, oare vedeta a luat proporţii în izolare? Nu ne-am mira deoarece majoritatea dintre noi putem păţi asta, consumăm mai mult de când stăm în izolare. Vedeţi imaginile cu ea şi vă veţi convinge singuri!

9 nicole scherzinger nemachiata 2 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg