Au dat greş pe covorul roşu! Ţinutele care n-au impresionat la SAG Awards 2018

22 ianuarie, 2018
5 sag awrds jpg jpeg

Dacă la Globurile de Aur actriţele s-au alăturat protestului tăcut şi au purtat negru, la SAG Awards culoarea s-a întors pe covorul roşu. Iar asta n-a fost, în toate cazurile, un lucru de bun augur. Asta pentru că multe actriţe au ales să poarte culori ţipătoare, croiuri deloc flatante pentru siluetele lor sau, pur şi simplu, creaţii neinspirate. Haideţi să le vedem, aşadar, pe cele care au dat greş pe covorul roşu la cea de-a 24-a ediţie a Premiilor SAG!

Kate Hudson

În? Valentino

image

Dacă s-ar da un trofeu pentru ”cea mai neinspirată apariţie” pe covorul roşu, Kate Hudson l-ar câştiga cu această ţinută purtată la Sag Awards. Deşi rochia a fost semnată de celebra casă de modă Valentino, alegerea vestimentară nu s-a dovedit a-i face vreo favoare lui Kate.

Abbie Cornish

 În? Philosophy di Lorenzo Serafini

image

Nici Abbie Cornish n-a făcut o impresie prea bună în această ţinută. Rochia a fost catalogată drept ”prea împopoţonată” pentru un astfel de eveniment.

Alison Brie

În? Dundas

image

Un croi care nu i-a flatat silueta chiar deloc. Iar alegerea sandalelor Christian Louboutin  a fost la fel de neinspirată precum cea a rochiei.

Diane Guerrero

image

Diane, ca şi colega ei de platou, Jackie Cruz, a ales să poarte o rochie cu un croi demodat şi deloc stylish. O ţinută care ne duce cu gândul la rochia de bal a unei debutante. Deloc sexy, deloc potrivită pentru SAG Awards!

Gina Rodriguez

image

Nici starul din ”Jane, the Virgin” n-a reuşit să impresioneze plăcut cu a sa rochie, căci specialiştii fashion au catalogat-o mai degrabă anostă, decât stylish.

Jackie Cruz

În? Rami Kadi

image

Aceeaşi impresie ca-n cazul ţinutei purtate de Diane Guerrero, co-starul ei din „Orange is the new black”. O apariţie deloc inspirată pentru gală precum cea a premiilor SAG!

Kate Nash

image

Nici nu ştim de unde să începem. Multitudinea de straturi cu siguranţă nu i-au făcut vreo favoare actriţei Kate Nash. Iar accesoriile au fost la fel de prost alese.

Molly Sims

image

Ca şi-n cazul lui Kate Nash, Molly Sims a ales o rochie cu un croi deloc flatant pentru silueta ei. Şi să nu mai vorbim despre culoare!

Elizabeth Moss

În? Adam Selman

image

Actriţa a ales să poarte o rochie neagră, simplă, care ar făcut minuni în cazul unei persoane cu o statură impozantă, silfidă. În cazul lui Elizabeth, însă, rochia nu i-a făcut nicio favoare. Dimpotrivă! nici alegerea sandalelor Zanotti n-a fost prea inspirată în cazul acestei rochii midi.

Saoirse Ronan

În? Louis Vuitton

image

Rochia Louis Vuitton a fost, poate, prea mult. Ori acel cordon din talie nu prea avea ce să caute în acest caz. Oricum ar fi, ţinuta i-a adus starului din ”Lady Bird” un binemeritat loc în topul celor mai neinspirate ţinute de la această ediţie a premiilor SAG.

Winona Ryder

image

Ţinuta ei a fost la fel de demodată precum toate celelalte pe care obişnuieşte să le poarte pe covorul roşu. Winona Ryder n-a ieşit din zona ei de confort nici de data aceasta, iar rezultatul e cel scontat: o apariţie dezamăgitoare şi bătrânicioasă!Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg