Bine sau prost îmbrăcate? Vedete la Festivalul de Film de la Veneţia

2 septembrie, 2016
venetia jpeg

Cu toate că festivalul are loc într-un oraş celebru pentru balurile fastuoase, carnavalul veneţian plin de inspiraţie, bun gust şi eleganţă, vedetele cinematografiei n-au putut să se ridice la nivelul aşteptărilor. Şi când ne amintim că, totuşi, Festivalul de Film de la Veneţia îi urmează celui din primăvară, de la Cannes, nu avem cum să nu comparăm alegerile vestimentare ale starurilor de pe covorul roşu.

Aşadar, să vedem cine a reuşit să se îmbrace cât de cât pe măsura evenimentului şi cine a dat chix pe covorul roşu.

Începem cu Alicia Vikander, care a fost susţinută de iubitul ei, Michael Fassbender, cât şi însoţită de el la premiera filmului în care joacă ambii, The Light Between Oceans. Ca de obicei, ţinuta actriţei de 27 de ani a fost una neconvenţională, cu jocuri de materiale, combinând floralul feminin cu argintiul strălucitor şi... un decolteu abisal, dar decent. Rochia este semnată de designerul ei preferat, Louis Vuitton.

În rochie Louis Vuitton

Şi actriţa Amy Adams a reuşit să respecte dress code-ul, alegând o rochie neagră, fără bretele şi cu material transparent. Asta, pe lângă faptul că arată superb la 42 de ani, actriţa care a participat la premiera filmului în care joacă cu Jeremy Renner, Arrival! 

Amy Adams

Cea care a "spart" tiparele a fost actriţa şi cântăreaţa Belen Rodriguez, cunoscută drept şi ca fosta iubită a fotbalistului Marco Borriello. Ea a ales o rochie de un roz bombon - nuanţă frumoasă, de altfel - dar cu o croială ce îi conferă o imagine cheap pentru red carpet.

Belen Rodriguez la premiera 'Arrival'

Frumoasa Caterina Shulha a participat la premiera filmului The Light Between Oceans, iar pe covorul roşu tânăra de 23 de ani a mizat pe simplitate: o rochie nude, decoltată şi elegantă, care pur şi simplu a curs pe silueta ei suplă.

Caterina Shulha

Chiara Mastroianni a optat pentru un look androgin. Celebra actriţă de 44 de ani a purtat un costum negru masculin, cu detalii interesante pe sacou, cu o cămaşă cu volane de inspiraţie victoriană. Stylingul putea fi mult mai reuşit.

Chiara Mastroianni

Italianca Eleonora Carisi nu avea cum să nu aleagă o rochie spectaculoasă pe covorul roşu, de  vreme ce este şi designer şi model.

image

Actriţa Matilda Lutz a avut un look jucăuş şi foarte feminin, cu rochia sa diafană şi delicată, în nuanţe calde de roz.

Matilda Lutz

Tatiana Luter, care a jucat în Youth, a participat la premiera filmului Summertime, în care a avut de asemenea un rol. Interesantă abordare vestimentară - pantalonii de tip culotte şi o bluză transparentă, ambele negre, accesorizate cu botine înalte, dar mai puţin potrivită pentru red carpet.

image

FOTO GETTY IMAGES

Care ţinută ţi-a plăcut cel mai mult?



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg