Bine şi prost îmbrăcate la BAFTA TV Awards

9 mai, 2016
bafta jpeg

A fost unul dintre cele mai aşteptate momente din showbizul britanic, aşa că nu e de mirare că atâtea staruri au păşit pe covorul roşu aseară, la Londron`s Royal Festival Hall.

Din păcate, nu toate vedetele prezente au respectat codul vestimentar, optând pentru ţinute fie prea lejere pentru un eveniment atât de glamour, fie ţinute care nu le avantajau siluetele.

Au fost, desigur, şi vedete care au stârnit privirile admirative ale celor din jur şi care au strălucit pe covorul roşu la BAFTA TV Awards.

Haideţi, aşadar, să vedem cine a dat greş şi cine a făcut o impresie bună pe covorul roşu!

Alesha Dixon

A fost într-adevăr una dintre cele mai colorate apariţii la acest eveniment. Şi deşi nouă ne place ţinuta, specialiştii au comentat pe baza faptului că rochia nu-i flatează silueta.

Alesha Dixon

Amanda Holden

Amanda a strălucit pe covorul roşu în această ţinută Tony Ward couture, pentru care au mai optat, în alte dăţi, vedete precum Beyonce, Nicole Scherzinger şi Alessandra Ambrosio.

Amanda Holden

Anna Kendrick

O ţinută nu chiar pe gustul criticilor de modă. Aceştia au criticat atât lungimea rochiei, cât şi modelul în sine al creaţiei, care n-o avantajează deloc pe simpatica actriţă.

Anna Kendrick

Ferne McCann

Culmea, nici ţinuta ei nu a primit prea mult credit. Criticii spun că imprimeul rochiei dă senzaţia de amploare, ceea ce nu o avantajează deloc pe vedetă.

Ferne McCann

Lucy Mecklenburgh

Apariţia ei, pe de altă parte, a stârnit numai reacţii pozitive. Lucy a optat pentru ţinuta perfectă pentru a-şi evidenţia silueta silfidă.

Lucy

Maisie Williams 

Pe ea o salvează vârstă. Pentru cei 19 anişori, această ţinută este una potrivită, chiar şi la un eveniment glam, precum BAFTA TV Awards.

Maisie Williams

Rose Leslie

Iubita starului din ”Game of Thrones” a avut o apariţie reuşită la acest eveniment.

Rose Leslie

Sam Faiers

Nici ea nu a trecut cu bine de ochii agili ai criticilor de modă. Aceştia au bătut moneda pe faptul că această ţinută este mult prea relaxată pentru un eveniment de o aşa amploare.

Sam Faiers

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg