Blake Lively, Regina modei la Cannes

16 mai, 2016
Vanity Fair And Chanel Dinner   The 69th Cannes Film Festival jpeg

Una dintre cele mai stylish vedete de la Hollywood şi, în curând, mamă pentru a doua oară, actriţa Blake Lively a fascinat audienţa pe Croazetă, având deja numeroase apariţii strălucitoare

În timpul celei de-a 69 -a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, soţia actorului Ryan Reynolds ne-a oferit cu siguranţă un spectacol demn de prezentările marilor designeri. În vârstă de 28 de ani, aceasta a însoţit pe Riviera Franceză echipa de filmare a producţiei "Café Society", film regizat de Woody Allen, din a cărui distribuţie face şi ea parte. Salopetele stylish, ţinutele elegante de zi sau rochiile de gală nu au mai putut masca sarcina de aproximativ şase luni. Să vedem, aşadar, cu ce a uimit audienţa frumoasa Blake.

Încă din prima zi aceasta a dat naştere comentariilor legate de o nouă sarcină.

Prima săptămână de Festival a fost plină de glamour. Actriţa a optat pentru o creaţie Atelier Versace, în care a strălucit la propriu la premiera filmului "Café Society". Inelele statement Lorraine Schwartz şi Ofira Jewelz au contribuit la acest tablou plin de eleganţă şi strălucire.  

image

Cu un comentariu plin de admiraţie: "There's no place like Cannes. There's no place like Cannes. There's no place like Cannes," dorind să sublinieze faptul că îi place foarte mult în celebra staţiune franceză, ea a postat pe reţelele de socializare câteva poze în această ţinută în culoarea pasiunii, semnată Juan Carlos Obando. Ea a accesorizat-o cu o pereche de sandale argintii de la Louboutin

La cina dată în cinstea filmului din a cărui distribuţie face parte, actriţa a ales o rochie-tunică, semnată 

. Decolteul generos şi penele îndrăzneţe au compensat lipsa bijuteriile în zona gâtului. În schimb, cerceii şi inelele 

, împreună cu pantofii

au fost perfect alese.

La cina de gală, Blake a fost cu adevărat "A black beauty".

Blake la cina Vanity Fair & Chanel într-o ţinută Chanel.

Pe multe vedete, această combinaţie poate părea "prea mult", dar la ea putem spune cu siguranţă "prea chic"! Rochia mini cu imprimeu navy, paltonul cu flori 3 D, geanta albastru vibrant şi sandalele cu glitter au transformat-o într-o apariţie senzaţională.

Golden Goddess în drum spre conferinţa de presă.

La conferinţa de presă ţinută la Amazon Studios, Blake a purtat această rochie aurie, de zi, semnată Valentino. Cerceii în formă de lacrimă a fost asortaţi cu o pereche de sandale metalice de la Jimmy Choo.  

O ţinută de zi extrem de chic.

Cine spune că în perioada maternităţii nu poţi fi stylish? Iată dovada clară că o gravidă poate purta tocuri de 12 fără probleme.  Actriţă lua parte la o sesiune foto la hotelul Majestic, purtând o rochie Versace.

O altă ţinută de zi cu care a fascinat audienţa.

După cum comenta chiar ea la această poză, "tot farmecul stă în detalii". Probabil că se referea la pantofii în dungi cu tocul galben, extrem de stylish. Nici rochia mini semnată Giambattista Valli Haute Couture nu a trecut neobservată la sesiunea foto ce a avut loc la malul mării - The Shallows. 

Blake Lively la premiera Slack Bay (Ma Loute).

Această rochie de prinţesă de la Vivienne Westwood Couture a făcut-o să radieze sub bliţurile fotografilor. Fluturaşii sub formă de broderie din zona decolteului şi coafura lejeră cu bentiţă de cristale au tranformat-o într-o apariţie extrem de feminină. 

Sexy, ravisantă şi extrem de elegantă.

Materialul preţios, trena elegantă, croiala cu un umăr gol şi crăpătura de pe picior, toate au contribuit la alcătuirea uneia dintre cele mai reuşite apariţii ale lui Blake. Creaţia

a fost aleasă special pentru premiera filmului "BFG" al lui Steven Spielberg.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg