Ca pe podiumul de modă! Celine Dion a impresionat cu ţinuta retro purtată în New York

4 martie, 2020
6 celine dion 51 de ani 5 jpg jpeg

La 51 de ani, Celine Dion continuă să fie un fashion icon, dar şi o cântăreaţă de invidiat. A uimit recent cu look-ul ei retro purtat pe străzile din New York!

De-a lungul ultimilor ani, Celine Dion a atras atenţia asupra sa prin faptul că a dat mai multe kilograme jos. Fanii său s-au îngrijorat atunci, suferă de o boală gravă? Artista internaţională nu a luat deloc în seamă spusele răutăcioşilor şi a urcat pe scenă, parcă mai energică ca altădată. Anul aceasta, ea va susţine chiar şi un concert în România. 

Recent, pe străzile din New York, Celine Dion a captat toate privirile. Ne-am obişnuit deja cu apariţiile ei în costum de baie pe străzile din Paris sau apariţiile în rochii albe, asemănătoare cu cele de mireasă. 

De data aceasta, cântăreaţa a îmbrăcat un costum retro, specific anilor 1960. A optat pentru un patlon înflorat, alb cu negru şi bleu şi colanţi din acelaşi material. Geanta şi pantofii sunt albi, asortaţi cu restul ţinutei. Creaţia pe care o poartă este semnată de Moncler x Richard Quinn. Priviţi apariţia ei în galeria foto!

1 celine dion 51 de ani 1 jpg jpeg

Celine Dion şi-a dezvăluit suferinţa din ultimii 3 ani. Artista a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat cu ea de la moartea soţului ei

Soţul ei a decedat în ianuarie 2016, din cauza cancerului la gât. Cu toate acestea, artista a părut întotdeauna o fiinţă puternică şi stăpână pe situaţie, nelăsând ca suferinţa să-i afecteze viaţa de zi cu zi ori cariera.

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să treacă peste evenimentul tragic şi în cât timp şi-a găsit pacea. Artista de 51 de ani a mărturisit că a fost nevoie de trei ani pentru  a se împăca cu ideea că soţul ei a decedat şi că viaţa ei trebuie să continue. Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg