Cât de simplu se îmbracă Angelina Jolie când merge la cumpărături. O recunoşti aşa?

21 septembrie, 2020
9 anagelina jolie la cumparaturi 8 jpg jpeg

Seamănă cu celebra actriţă care face furori în lumea întreagă? Faceţi cunoştinţă cu Angelina Jolie dincolo de camerele de filmat, cu adevărată Angelina Jolie, mama iubitoare care care o mulţime de responsabilităţi!

Des o vedeam pe Angelina Jolie pe covorul roşu la cele mai importante evenimente, la gale, la premiere de film. Mereu îi admiram rochiile impresionante, mereu ne miram cât de slabă este. Iată că acum, din cauza coronavirusului, nu o mai vedem în acele ipostaze. 

10 angelina jolie maleficent 2 jpg jpeg

O putem observa mai bine în postura de mamă. Cum aşa? Din cauza coronavirusului, activitatea actorilor, a artiştilor a luat o pauză, aceştia s-au dedicat în această perioadă celor dragi, copiilor. Aşa a făcut şi Angelina Jolie care petrece din ce în ce mai mult timp în compania copiilor săi şi ai lui Brad Pitt. Cum a apărut acum? Actriţa de 45 de ani a mers la cumpărături şi greu a putut fi recunoscută aşa.

8 anagelina jolie la cumparaturi 8 jpg jpeg

Angelina Jolie poartă o ţinută neagră din cap până în picioare, îşi ascunde toate formele în spatele vestimentaţiei închise la culoare. Are ochelari la ochi, iar gura şi nasul le-a astupat cu masca de protecţie. În picioare poartă papuci lejeri. Alături de ea este şi una dintre fiicele sale!

Priviţi mai multe imagini în galeria goto!

La un moment dat, celebra actriţă a dezvăluit cum se menţine în formă. Este vorba despre un produs, Keto Pure, pe care chiar ea l-a creat. Acesta stimulează arderea grăsimilor şi nu a carbohidraţilor. "Toată viaţa am fost pasionată de greutatea mea din cauza presiunilor Hollywood-ului de a rămâne tineri.  În ultimii 20 de ani, am călătorit în lume de unde am adus ingrediente organice şi remedii pentru pierderea în greutate. Aşa s-a născut afacerea", a spus actriţa într-un interviu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg