Ce măsuri exagerate de protecţie a luat Katy Perry în ultimele zile de sarcină. Iată ce are la gât

6 august, 2020
10 katy perry naste curand 11 jpg jpeg

Doar câteva zile mai sunt până când Katy Perry va naşte primul său copil! Cu toate acestea, vedeta are o viaţă activă, nu vă gândiţi că se odihneşte, că stă în pat. A fost surprinsă pe stradă, singură! Şi-a luat măsuri exagerate de protecţie? Se teme de vreun virus sau de vreo persoană care o poate ataca în mijlocul zilei? 

Data de 5 martie a fost una specială. Atunci a anunţat Katy Perry că va deveni pentru prima oară mamă. Cântăreaţa de 35 de ani a lansat o piesă unde a fost filmată pentru prima oară cu burtica de gravidă la vedere. Fanii au fost extrem de încântaţi să o vadă în noua ipostază, milioane au ascultat melodia respectivă. Mult a fost, puţin a rămas până când Katy Perry şi Orlando Bloom îşi vor cunoaşte bebeluşul. Vor avea fetiţă sau băiat?

Au dezvăluit totul într-un mod inedit. Katy Perry şi Orlando Bloom au spus în aprilie că vor avea o fetiţă. Alături de o fotografie cu faţa lui Bloom acoperită de frişcă roz, Perry a scris: „Este fată!“. Cântăreaţa a mai spus că urmează să nască în vară, aşadar momentul cel mare e aproape. 

11 katy perry naste o fetita jpg jpeg

Acum, cu doar câteva zileînainte de a naşte, Katy Perry surprinde. A fost foarte activă pe toată perioada sarcinii şi aşa este şi acum, pe ultima sută de metri. Nu, nu se odihneşte, nu stă în pat, chiar se simte extrem de bine, ba chiar iese în oraş. Katy Perry a fost fotografiată în LA, când se îndrepta spre un magazin pentru a face câteva cumpărături. 

Cântăreaţa a avut grijă să poarte o rochie lejeră, gri, s-a legat chiar şi o curea în jurul taliei, iar sarcina i s-a văzut perfect. Pe cap a avut o pălărie, iar în picioare a optat pentru o pereche de saboţi lejeri. Nu ţinuta atrage atenţia, ci accesoriul pe care îl are în jurul gâtului. Nu, nu este un lanţ, un colier preţios. Şi-a luat o măsură exagerată de protecţie pe care a lăsat-o la vedere. De coronavirus se fereşte cu ajutorul măştii pe care o are pe nas şi pe gură, iar de eventualele persoane care o pot ataca se poate folosi de spray-ul cu piper. Asta are atârnat la gât artista. Oare îi este frică că cineva o poate agresa în timpul zilei?

1 katy perry naste curand 8 jpg jpeg

Katy Perry s-a gândit la sinucidere după despărţirea de Orlando Bloom. "Am fost cu moralul la pământ!"

Artista aşteaptă acum un copil cu actorul de 43 de ani. Dar în 2017, relaţia lor a intrat într-un mare impas Viaţa a fost surprinzătoare cu ea. Cândva, a crezut că l-a pierdut definitiv pe bărbatul cu care acum aşteaptă un copil.

"Mă despărţisem de iubitul meu, care acum este tatăl copilului pe care îl aştept. Dăruisem atât de mult, iar asta şi pur şi simplu m-a rupt în două. Am fost la pământ. Am clacat", a povestit despre perioada ei neagră din 2017. Invitată într-o emisiune radiofonică, artista a recunoscut că i-a trecut la un moment dat prin cap gândul sinuciderii, mai ales după ce eşecul personal a fost dublat de cel profesional. "Am sperat că mă voi echilibra prin munca la următorul album, care nu a avut însă succesul aşteptat, aşa că am cedat nervos", a mai spus Katy. De menţionat că nici lui Orlando Bloom nu i-a mers strălucit în carieră. Din 2017 încoace el nu a mai avut un rol notabil, astfel încât fanii săi aşteaptă ceva nou de la el, după seria Piraţilor din Caraibe. Iar acest ceva nou vine chiar luna viitoare, pe 3 iulie, când se lansează pelicula de război The Outpost, cu Bloom şi Scott Eastwood în rolurile principale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg