Ce ţinute au ales starurile la American Music Awards

25 noiembrie, 2019
1 ciara christina aguilera si selena gomez la american music awards jpg jpeg

Ieri seară au fost premiaţi cei mai de succes artişti ai anului. Iată cine a plecat acasă cu trofeul, dar şi cine a obţinut aplauze pentru vestimentaţia de gală.

Gala American Music Awards s-a desfăşurat duminică, la Microsoft Theater din Los Angeles, şi a fost prezentat de Ciara.

Taylor Swift a fost vedeta serii la decernarea pemiilor American Music Awards. Vedeta pop a fost declarată „Artistul deceniului”, o distincţie anunţată înaintea ceremoniei. Ea a fost şi câştigătoarea celui mai important premiu al serii – „Artistul anului”. Vizibil emoţionată la primirea trofeului ”Artistul anului” în cadrul celei de-a 47-a ediţii a acestor premii înfiinţate în 1973, Taylor Swift a declarat că cele douăsprezece luni anterioare i-au oferit ”unele dintre cele mai uimitoare momente”, dar şi ”cele mai dificile lucruri prin care am trecut în viaţă”.

Nominalizările AMA sunt bazate pe apariţiile în Billboard, streaming, albume, vânzări digitale de single-uri, difuzări pe radio, prezenţa pe reţelele de socializare şi turnee. Câştigătorii sunt aleşi exclusiv de către fani.

La ediţia de anul acesta, vedete precum Ciara, Christina Aguilera, Selena Gomez, Taylor Swift, Camila Cabello, Shania Twain au dovedit că se pricep la modă la fel de bine precum se pricep la muzică.

Ciara ne-a lăsat fără cuvinte, când a apărut într-un costum albastru electric Balmain care lăsa la vedere un bust perfect.

3 ciara 2 jpg jpeg

În schimb, Christina Aguilera a optat pentru o ţinută care să acopere cât mai mult din trupul său tot mai rubensian. Din păcate, albul n-a ajutat-o prea mult, deşi creaţia futuristă de la Jean Paul Gaultier este una de remarcat.

2 christina aguilera 1 jpg jpeg

Şi Selena Gomez a primit critici vizavi de greutatea din ultimul timp, mai ales că rochia mini Versace, de un lime fosforescent, era cam mică în zona bustului.

4 profimedia 0484640818 jpg jpeg

a luat şi ea în greutate, în ultima vreme, dar rochia sa Julien MacDonald, cu şliţ adânc, ne-a atras atenţia în zona picioarelor încă fit.

11 taylor swift jpg jpeg

Heidi Klum, însă, uimeşte şi la 46 de ani. Numai un fost model ca ea putea purta o rochie mini cu pene de struţ de la Monsoori fără probleme!

7 heidi klum jpg jpeg

Mai tânăra Camila Cabello s-a vrut a fi o prinţesă, numai că acea nuanţă de nude, chiar pe o rochie Oscar de la Renta, a făcut să pară prea ştearsă în peisaj.

5 camila cabello jpg jpeg

De cealaltă parte, Carrie Underwood ne-a oferit o lecţie de eleganţă, ţinuta cu paiete şi capă pe un umăr de la Stello lăsând la vedere un trup tonifiat.

6 carrie underwood jpg jpeg

Iată pentru ce ţinute au optat şi Jenna Dewan, Regina King, Shania Twain şi Tyra Banks. (vezi galeria foto)

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg