Cel mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii

17 august, 2015
colaaaaj jpeg

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată. Haideţi să le vedem, aşadar, pe cele care au uimit săptămâna aceasta cu ţinutele lor de covorul roşu!

image

Nicole Richie

etro

Extra TV Show, California

Din când în când, vedeta revine la prima ei dragoste: stilul boho. Nu e un lucru rău, deoarece o prinde foarte bine, mai ales cu noua tunsoare. Rochia cu influenţe hippie este, totuşi, ţinută în zona modernă datorită accesorizării cu sandale fără franjuri şi ochelarilor aviator.

image

 Michelle Monaghan

zac posen

Premiera filmului Pixels, New York

Outfitul monocrom de inspiraţie masculină îi vine ca turnat actriţei. Îmi place că sacoul este mai lung, lăsând să se vadă foarte puţin din şort. Chiar dacă pare o ţinută clasică, aceasta are o doză de sex-appeal datorită decolteului şi nuanţei intense.

image

Rachel McAdams

Self-Portrait

Premiera filmului Southpaw, New York

De multă vreme nu am mai văzut o ţinută „all black“ care să arate atât de spectaculos. Modelul retro este adus în actualitate de topul cu decupaje. Sandalele simple, machiajul şi coafura, ţinute în zona minimalistă, echilibrează look-ul.

image

Alicia Vikander

preen

Festivalul de Muzică şi Film din Ischia

Poate fi o ţinută dinamică şi romantică în acelaşi timp? Răspunsul este da, iar cea de sus este dovada. Răspunzător de acest lucru este imprimeul colorat. Cureaua subţire marchează frumos talia, iar pentru sandale merită un 10!

image

Naomi Harris

Cushnie et Ochs

Premiera filmului Southpaw, New York

Îmi plac rochiile albe cu design minimalist, care nu amintesc de cele purtate de mirese. În cazul de faţă, modelul este unul extrem de rafinat, care pune în evidenţă silueta impecabilă a actriţei. Singurul lucru care nu e în ton cu ţinuta este plicul satinat.

image

Cara Delevingne

Saint Laurent

Premiera filmului Paper Towns, New York

Materialul cu irizaţii şi, mai ales, decupajul de pe piept fac din această rochie o piesă care nu poate fi trecută uşor cu vederea. Sandalele din acelaşi registru stilistic completează frumos această poveste care aminteşte de perioada disco.

image

Fan Bingbing

Ralph & RussoCouture

Premiera filmului Lady of the Dynasty, Beijing

Elementul care dă aura regală ţinutei este, fără îndoială, capa din crep satinat. Apreciez că, faţă de alte vedete, care au optat pentru rochii din dantelă, aceasta emană eleganţă, şi nu sex-appeal. Cerceii cu smaralde conferă un plus de rafinament outfitului.

image

 Jenna Dewan

solace london

Eveniment Buick, Los Angeles

Nuanţa, inspirat aleasă, este perfectă pentru sezonul estival, mai ales că pune în valoare tenul bronzat. Decolteul, chiar dacă lasă să se vadă destul de multă piele, nu dă un aer vulgar look-ului. Sandalele albe creează un contrast plăcut cu oranjul intens.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg