Cele mai reuşite ţinute purtate la MTV Video Music Awards

29 august, 2016
tinute bune mtv jpeg

Ne-am obişnuit ca pe covorul roşu al premiilor MTV Video Music Awards vedetele să defileze în cele mai ciudate outfituri. Ne amintim cu toţii, probabil, de apariţia ciudată a artistei Lady Gaga, din 2010, la aceste premii, când starul a purtat o rochie din carne crudă. Ei bine, anul acesta, apariţiile au fost puţin mai convenţionale, unele chiar glamour. Haideţi să le vedem şi noi tocmai pe acelea care au strălucit pe covorul roşu în ţinute reuşite, elegante!

Beyonce

Beyonce a strălucit pe covorul roşu

Cântăreaţa a purtat o rochie semitransparentă, în culoarea mentei, ce era prevăzută cu un guler supradimensionat de pene. Şi-a completat look-ul cu bijuterii Lorraine Schwartz şi cu o pereche de sandale foarte înalte.

Britney Spears

Brit arată mai bine ca niciodată

A revenit în forţă. Artista a avut o apariţie de senzaţie, purtând o rochie neagră, cu decupaje îndrăzneţe.

Tinashe

Una dintre cele mai reuşite apariţii de la acest eveniment

Artista a optat pentru o salopetă într-o culoare vibrantă, semnată de designerul Juan Carlos Obando, care i-a pus în evidenţă silueta. Ne place, place, place!

Naomi Campbell

Cea mai sexy apariţie de la acest eveniment

Şi trofeul pentru cea mai sexy vedetă prezentă la acest eveniment merge la... Naomi Campbell, fără discuţii! Purtând  o rochie creată de Brando Maxwell, Naomi a reuşit să acapareze privirile tuturor.

Hailey Baldwin

O apariţie reuşită!

Şi a ales o salopetă pentru acest eveniment. Ş bine a făcut, căci salopeta desenată de Georges Chakra Couture îi vine ca şi turnată modelului. Iar sandalele Giuseppe Zanotti completează perfect look-ul.

Nicky Minaj

A surprins plăcut

O găsim, de regulă, în topul ţinutelor neinspirate. Totuşi, de data aceasta, Nicky a surprins plăcut prin alegerea vestimentară. Rochia, ce apariţine casei de modă Bao Tranchi, a fost o alegere potrivită pentru ea.

Amber Rose

A făcut o figură frumoasă

Chiar şi ea a reuşit să aibă o apariţie de efect. Prezentă constant în rubrica de ”Aşa nu”, Amber a făcut, de data aceasta, o figură frumoasă pe covorul ”roşu”.

Ariana Grande

O ţinută care o avantajează

Are o siluetă perfectă, aşa că un astfel de outfit i-a venit ca şi turnat. Ariana a ales o ţinută semnată de Alexander Wang şi nu a dat greş!Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg