Cine a avut cele mai impresionante apariţii de la Wimbledon, Kate sau Pippa?

17 iulie, 2017
kate pippa jpeg

Turneul de la Wimbledon este o ocazie deosebită pentru vedete, regalităţi şi sportivi deopotrivă, să se afişeze în tribune pentru a-şi susţine favoriţii, aşa că, în fiecare zi a Campionatului de Tenis din Marea Britanie, am avut parte de o apariţie surpriză. Iar doamnele au fost extrem de elegante, în ţinute alese pe sprânceană, doar erau la un eveniment intens mediatizat. Aşa că Ducesa de Cambridge, Kate şi sora sa, Pippa, nu au făcut nici ele rabat de la apariţiile atent studiate, din loja regală.

Kate a îmbrăcat o rochie cu buline şi a purtat sandale cu toc pătrat.

Şi Kate a fost de-a dreptul superbă, şi-a schimbat tunsoarea şi  stilul vestimentar, aducând o atingere mai fresh în garderoba sa. A renunţat pentru o zi la pantofii stiletto, în favoarea unor sandale cu barete fine şi toc pătrat, alături de o rochie în buline, prima de acest fel pe care Kate o poartă. Ba mai mult, a înlocuit tradiţional clutch cu o geană în toată regula, una masivă albă, iar apariţiile impresionante ale Ducesei nu se opresc aici. În weekend, Kate Middleton a apărut din nou la Wimbledon, de data aceasta într-o ţinută cu totul deosebită. A renunţat să mai recicleze ţinute vechi şi a purtat într-o rochie în tendinţe în acest sezon, una cu imprimeu floral.

A doua apariţie a fost una la modă, într-o rochie cu imprimeu floral şi o geantă supradimensionată.

Ducesa a strălucit în tribuna regală, îmbrăcată într-o rochie deasupra genunchiului, cu imprimeu floral, care i-a venit ca turnată, alături de poşeta din piele albă, o piesă relativ nouă în garderoba sa.

Alături de Kate, sora sa, Pippa, o împătimită a sportului, nu a ratat ocazia de a apăra la Wimbledon, în cele mai inedite ţinute, făcând galerie idolilor săi. Pippa, recent căsătorită cu milionarul James Matthews, a venit la meciuri însoţită de fartele său James sau de mama Carole, însă nu compania a fost cea spectaculoasă, ci ţinutele pe care le-a purtat. I-a făcut concurenţă surorii sale Kate în ceea ce priveşte stilul vestimentar, fiind mult mai sexy şi mai sofisticată.

A optat pentru o rochie din dantelă, un model rafinat.

La prima apariţie a optat pentru o rochie din dantelă, roz prăfuit, cu volan pe umăr şi cordon în talie, o ţinută pentru care a fost îndelung lăudată şi care, parcă a pălit după a doua apariţie a sa. A fost ceva mai îndrăzneaţă, îmbrăcând o rochie din mătase de un verde mentă, cu umerii goi şi decolteu în V, completată de o pereche de sandale cu barete late, ţinută cu care a făcut furori la evenimentul dedicat tenisului.

A doua apariţie la Wimbledon a fost ceva mai sexy, într-o ţinută neaşteptată.

Cine a fost mai surprinzătoare, Kate sau Pippa?

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg