Cine are mai multe şanse să câştige un Oscar la categoria „cel mai bun actor într-un principal”?

9 februarie, 2017
cel mai bun actor rol principal jpeg

Timpul se scurge invers, de acum! Mai sunt doar câteva săptămâni până la cea de-a 89-a ediţie a premiilor acordate de Academia Americană de Film, iar cinefilii încearcă să-l identifice pe cel care, începând cu 26 februarie, se va lăuda cu un premiu Oscar în palmares!

Curiozitatea aceasta o avem şi noi, aşa că vă invităm să-l votaţi pe starul hollywoodian care are cele mai multe şanse să părăsească incinta Teatrului Dolby cu o statuetă în mână, la categoria ”cel mai bun actor în rol principal”!

Casey Affleck, ”Manchester by the Sea”

Joacă rolul lui ”Lee Chandler”

Fratele lui Ben Affleck a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare la Premiile Oscar din cariera sa, prima fiind pentru rolul din pelicula ”The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford” (2008). Personajul său i-ar putea aduce un Oscar lui Casey Affleck, mai ales că actorul a primit deja un Glob de Aur pentru acest rol.

Andrew Garfield, ”Hacksaw Ridge”

Joacă în rolul lui ”Desmond Doss”

Este prima nominalizare la premiile Oscar a acestui tânăr actor, aşa că speranţele lui sunt destul de mari. Totuşi, faptul că i-au scăpat printre degete trofeele BAFTA şi Globul de Aur, la care fusese nominalizat, ne face să credem că, poate, acesta nu este anul în care Andrew va pleca acasă cu mult râvnita statuetă.

Ryan Gosling, ”La La Land”

Joacă rolul lui Sebastian, un muzician îndrăgit de jazz

Povestea unei actriţe aspirante care se îndrăgosteşte de un muzician de jazz a cucerit lumea întreagă. ”La La Land” a reuşit să primească nu mai puţin de 14 nominalizări la premiile Oscar, aşa că nu ne-ar mira dacă trofeul pentru „cel mai bun actor într-un rol principal” ar ajunge la un actor din distribuţia acestui film. De alfel, Gosling, care este deja la a doua nominalizare la premiile Oscar, este, fără doar şi poate, preferatul publicului. Dar va fi, oare, el şi preferatul Academiei Americane de Film?

Viggo Mortensen, ”Captain Fantastic”

Joacă rolul lui ”Ben”

Şi pentru acest actor este cea de-a doua nominalizare la premiile Oscar. Cinefilii spun, însă, că Viggo are cele mai puţine şanse să plece acasă cu acest trofeu, ştiută fiind competiţia lui. Şi el a pierdut trofeul BAFTA şi Globul de Aur, anul acesta, deşi a fost nominalizat pentru interpretarea din pelicula ”Captain Fantastic”.

Denzel Washington, ”Fences”

A jucat în rolul lui „Troy Maxson”

Şi-am ajuns şi la cel despre care se spune că are cele mai multe şanse în această cursă. Denzel are în palmares cinci nominalizări la aceste premii, şi alte două trofee câştigate pentru rolurile din filmele ”Training Day” şi ”Glory”. Cum s-ar zice, are drumul pavat spre succes...Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg