Cine este Winnie Harlow, fata care a făcut carieră în modelling deşi suferă de vitiligo

2 septembrie, 2020
1 winnie deschidere jpg jpeg

Canadianca de 26 de ani şi 1,75 metri înălţime este o voce puternică în această lume în numele celor care suferă de această afecţiune a pielii

Winnie Harlow a devenit celebră după ce a câştigat concursul TV american Next Top Model. Născută în Toronto pe 27 iulie 1994, a fost diagnosticată cu vitiligo pe când avea vârsta de 4 ani. Aşa că nimeni nu i-ar fi dat şanse că va fi vreodată acceptată în branşa modelelor - cu atât mai puţin că va ajunge la cel mai înalt nivel, aşa cum este ea azi, când poate profita şi de faptul că se ridică tot mai multe bariere, se schimbă mentalităţi, se demontează preconcepţii. Azi, Winnie a ajuns să aibă 5 milioane de dolari în cont. Un bun început şi o replică pentru toţi cei care, de-a lungul timpului, au râs de ea. Pentru că la şcoală, Winnie a fost o victimă a fenomenului bullying. Copiii îşi băteau joc de ea din cauza petelor deschise, poreclind-o vaca sau zebra. Disperată, Winnie a schimbat foarte multe şcoli, fugind mereu de găştile care o batjocoreau. Iar la un moment dat a ajuns chiar să se gândească la sinucidere. Pentru că nu a mai suportat să fie ţinta răutăţilor, a renunţat în cele din urmă la studii. 

winnie 1 jpg jpeg
winnie 2 jpg jpeg

Norocul a făcut ca ulterior să fie descoperită pe Instagram de faimoasa Tyra Banks - aşa a ajuns la Next Top Model, intrând în finala competiţiei. "Pielea ei a spart barierele frumuseţii", declară Tyra. După show-ul TV, Winnie a semnat primul ei contract ca imagine pentru Desigual. Au urmat branduri ca Diesel şi Swarovski şi defilări în show-ul Victoria's Secret. Iar faima a venit la pachet şi cu idile pe măsură. Winnie a avut până acum câteva relaţii pasagere - cu Lewis Hamilton, Wiz Khalifa şi Maluma. În prezent, Winnie formează un cuplu cu jucătorul Los Angeles Lakers Kyle Kuzma.

winnie 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg