Cine sunt cei opt influenceri români nominalizaţi la E! People's Choice Awards 2020

1 octombrie, 2020
1 nominalizati e pcas 2020 jpg jpeg

Pentru a doua oară în istoria acestor premii, E! People's Choice Awards a deschis o categorie dedicată României: Romanian Social Media Star of 2020, unde 8 concurenţi vor intra în cursă. Anul trecut, Adelina Pestriţu a fost desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Nominalizaţii de anul acesta sunt: Alina Ceuşan, Andra Gogan, Bianca Adam, Cristi Munteanu, Cristina Ich, Emil Rengle, Mimi, Vlad Munteanu.

În legătură cu această nominalizare, cei 8 au declarat:

Alina Ceuşan: “M-am bucurat foarte tare când am aflat de această nominalizare la E! People's Choice Awards, sunt un mare fan E! Entertainment de mult timp şi este o onoare să fiu nominalizată la categoria Romanian Social Star of 2020. Cred că este o mare oportunitate pentru mine în ceea ce priveşte colaborările şi recunoaşterea internaţională şi sunt mereu fericită când pot să reprezint valorile României peste ocean.”

Andra Gogan: “Sunt onorată să fiu nominaliză la E! People's Choice Awards! Visez de mult timp la acest lucru! De la 3 ani am început să fac ceea ce îmi place, iar in ziua de azi sunt fericită să fiu cea mai urmărită persoană din România şi mă bucur să le transmit tuturor vestea că am fost nominalizată! Îi invit pe toţi să mă voteze în număr cât mai mare şi felicitări tuturor celor nominalizaţi!”

Bianca Adam: “Este o onoare să fiu nominalizată pentru un asemenea titlu. Sunt foarte mândră de această realizare şi mi se confirmă, încă odată, că munca multă îmbinată cu pasiune şi dedicare nu au cum să meargă decât într-o singură direcţie, succesul. Totodată, cred că spiritul meu competitiv greu de ascuns a jucat un rol important în atingerea acestei performanţe.”

Cristi Munteanu: “Am rămas plăcut surprins când am aflat că sunt nominalizat pentru cel mai bun influencer din 2020. Totul se datorează faptului ca am fost mereu un băiat muncitor, plin de energie şi prietenos. Mulţumesc încă o dată!”

Cristina ICH: “A fi nominalizată la E!PCA’s reprezintă pentru mine o mare onoare, dar şi o adevărată provocare, la care, sincer, nu m-am aşteptat. Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional, este oportunitatea care demonstrează că prezenţa mea în online chiar dă rezultate frumoase. Sunt recunoscătoare comunitaţii mele pentru încrederea şi loialitatea de care dau dovadă deja de ani de zile, iar eu, la randul meu, promit să vă surprind de fiecare dată cu noi realizari! The best is yet to come!”

Emil Rengle: “Mă onorează şi mă bucură deopotrivă nominalizarea la E! People’s Choice Awards, un concurs atât de prestigios în întreaga lume, pe care l-am urmărit cu interes în ultimii ani. Este un pas important pentru mine şi pentru comunitatea mea şi sper ca următorul să fie pe covorul roşu, în Statele Unite. Sunt fericit şi recunoscător tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine, datorită lor se întâmplă toate lucrurile bune din jurul meu. Împreună am ajuns aici şi împreună putem aduce trofeul în comunitatea noastră nebun de frumosă.”

MIMI: “Este o onoare să mă asociez cu un brand consacrat, ca E! Entertainment, alături de cele mai mari nume din industrie şi să fiu nominalizată la E! People's Choice Awards, unde de-a lungul anilor, au fost nominalizate cele mai puternice personalităţi din întreaga lume şi toţi oamenii pe care eu i-am admirat vreodată.  M-a luat pe neaşteptate această nominalizare. A fost una dintre cele mai frumoase surprize pe care le-am avut anul acesta. În vara aceasta, s-au implinit 4 ani de când am început să creez content în mediul online.  Misiunea mea pe toate platformele de social media unde activez, este să am grijă de oameni, sa le aduc zâmbetul pe buze şi, în cele mai bune momente, chiar sa îi fac să râdă. Vă mulţumesc încă o dată pentru această nominalizare. Cel mai iubit să câştige!”

Vlad Munteanu: “Este o onoare pentru mine să fiu nominalizat pentru cel mai bun influencer din România din anul 2020. Mereu am depus mult efort şi pasiune în ceea ce fac şi este plăcut să fiu răsplătit cu astfel de oportunităţi. Anul 2021 va fi pe puţin de două ori mai bun decât 2020 şi mark my words: Vlad Munteanu nu se opreşte aici, e doar începutul!”

Gala E! People's Choice Awards este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la 02:00 a.m. şi continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie de la ora 18:00.Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg