Confortabil sau neglijent? Dana Budeanu, despre ţinuta de stat în casă: "Poţi să dai cu aspiratorul şi pe tocuri!" VIDEO

30 martie, 2020
1 dana budeanu stil vestimentar de stat in casa jpg jpeg

Pentru că tot suntem cu toţii consemnaţi la domiciliu, stilista vedetelor a ridicat problema hainelor pe care le purtăm în casă.

Ştim prea bine cât preţ pune Dana Budeanu pe stilul personal, indiferent de situaţie. Chiar şi atunci când nu iese din casă! Şi, pentru că tot ne aflăm în izolare la domiciliu, stilista vedetelor vorbeşte despre femeile şi aspectul lor stilistic din casă. Nu vă aşteptaţi, însă, să fie prea blândă! În stilu-i caracteristic, Dana Budeanu amendează în continuare neglijenţa şi nepăsarea.

"Faptul că în casă vă transformaţi în aceşti monştri neîngrijiţi, faptul că în casă aveţi preconcepţia că nu contează cum staţi îmbrăcate... "Sunt în casă, nu mă vede nimeni!" Păi, nu, înainte să te vadă absolut oricine, în afara casei şi oriunde, te vezi tu. De ce este mai important felul în care te vede lumea decât felul în care te vezi tu? De aici începe anomalia. Cel mai important e felul în care te vezi tu, în care te simţi tu cu tine. Şi dacă ăla este în nişte budigăi, cu părul nespălat, prins în vârful capului, cu părul neepilat - monstru! - de ce nu ieşi aşa şi pe stradă? Pentru că majoritatea femeilor spun că aşa se simt ele confortabil. OK, aşa eşti tu. De ce nu ieşi aşa şi pe stradă? Pentru că eşti o ipocrită. Pentru că părerea celorlalţi contează atâta vreme cât te vede cineva."

De aceea, spune ea, "Înainte să faceţi vreo schimbare, gândiţi-vă cât de diferite sunteţi atunci când sunteţi voi cu voi (...) şi cea care sunteţi atunci când ieşiţi pe stradă. (...) respectul pe care nu-l ai faţă de tine, nu-l ai nici faţă de ăla, dar prima dată când te-ai întâlnit cu ăla ai fost pregătită. De ce te pregăteşti la primele 3-4 întâlniri şi după aceea, în casă, ajungem în mizeria asta de comportament?"

Cum ar trebui să se îmbrace, atunci, o femeie atunci când stă în casă? "Şi atunci când faci curat, dacă eşti doar tu cu el, poţi să faci curat şi îmbrăcată sexy. Eu zic că lor le place. Poţi să dai cu aspiratorul şi pe tocuri! Nu trebuie să găteşti în capotul ăla vechi, cu părul prins în vârful capului. Poţi să găteşti aşa, într-un şorţ! Sunt extreme exemplele pe care vi le dau, dar vreau să înţelegeţi distanţa la care sunteţi faţă de stil. În momentul în care te epilezi o dată la trei luni, nu ai nevoie să ştii nicio informaţie nici despre stil, nici despre modă."

"Stilul este pentru femeile educate, pentru femeile care se respectă pe ele şi pe ceilalţi", crede ea. "Vă complaceţi în această chestie pe care o numiţi confort şi care e, de fapt, o delăsare şi o îndepărtare continuă de la tot ceea ce este frumos."

Iată ce a mai spus Dana Budeanu în nou ei "Verdict":Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg