Cristina Ştefania a lansat propria linie de costume de baie. Chiar ea e imaginea brandului

20 iulie, 2020
5 cristina stefania costume de baie 3 jpg jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit! Cristina Ştefania şi-a lansat propria linie de costume de baie. Iubita lui Speak are propriul brand, chiar ea fiind imaginea lui!

Credeaţi sau nu, dar Ştefania e una dintre cele mai ambiţioase artiste de la noi. La doar 22 de ani, tânăra a obţinut ceea ce multe femei îşi doresc. Şi-a găsit jumătatea, pe Speak, a fost cerută în căsătorit într-un mod adorabil, la "Asia Express", are succes nebun pe plan muzical şi, mai nou, este femeie de afaceri. Da, are propriul bussiness, a lansat o colecţie de costume de baie. 

De luni de zile pregătea acest proiect care are succes printre tinere şi femei care vor să facă furori atât pe litoralul românesc, cât şi în străinătate. Cristina Ştefania a lansat Stefania Swimsuits. Este vorba despre o linie de costume de baie care pot costa între 338 de lei şi 498 de lei. Vorbim despre costume de baie dintr-o singură piesă sau două piese. Sunt disponibile culori precum roz, alb, negru, chiar şi auriu. 

Cristina Ştefania este imaginea propriului brand, ea a pozat provocator în superbele costume de baie care pot fi găsite de către doritoare aici, pe diverse mărimi: XS, S, M, L şi XL. Se pare că tânăra artista s-a gândit şi la fetele care au măsuri de fotomodel, dar şi la cele cu forme. 

Probleme la lansarea colecţiei Stefania Swimsuits

Speak s-a implicat foarte mult în noul bussiness al iubitei sale. Tot el a montat imagini, video pentru campania de lansare, tot el s-a ocupat şi de site-ul acesteia care din păcate a picat când a fost lansat. După spusele cântăreţului, acesta era calibrat pentru 30.000 de persoane. El a explicat că au intrat extrem de mulţi oameni, iar serverele nu au fost pregătite. 

"Ne cerem scuze, nu ne aşteptam să intre aşa de mulţi oameni.", a spus el oe Instagram la momentul respectiv. În concluzie, Ştefania are un succes nebun cu noua linie de costume de baie Stefania Swimsuits. 

4 cristina stefania costume de baie 1 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg