Culorile preferate ale vedetelor. Stil de Red Carpet

11 martie, 2015
simeon stalpnicul png

Ştiţi cum este, fiecare are o fixaţie când vine vorba de a purta o culoare, iar vedetele sunt şi ele oameni şi au şi ele obsesiile lor. Şi culorile lor preferate, pe care le poartă cu fanatism atât pe covorul roşu, cât şi în privat.

Culorile preferate ale vedetelor: Angelina Jolie, negru

Toţi avem câte o piesă vestimentară neagră în dulap, însă Angelina a dus această non-culoare la rang de artă. Artă vestimentară, evident. 4 din 5 apariţii ale sale pe covorul roşu sunt în ţinute întunecate, iar în timpul liber aproape că nu se îmbracă în altă nuanţă. Ce ziceţi, îi vine bine stilul Morticia Addams?

image

Solange Knowles

Sora lui Beyoncé ne-a convins: iubeşte cu pasiune culoarea galbenă. Chiar dacă aceasta nu-i o nuanţă uşor de purtat, nu ştim cum se face că pe ea o face să strălucească pe covorul roşu sau chiar şi-n viaţa de zi cu zi, când Solange preferă să poarte haine cât mai vesele. Suntem de acord cu ea, în galben se distinge ca nimeni alta.

image

Jennifer Lopez

Spui nude, spui J.Lo. Şi nu în sensul incitant al cuvântului, noi ne referim doar la culoarea pe care artista o preferă, în apariţiile ei mai formale. Crem, auriu, argintiu, pentru divă contează ca nuanţa rochiei să fie cât mai apropiată de cea a pielii. Cu alte cuvinte, Jen n-are nevoie de artificii pentru a ieşi în evidenţă pe covorul roşu, ea fiind cea care poartă rochia. Sau culoarea…

image

Gwyneth Paltrow

Pe actriţă am văzut-o purtând numeroase culori, multe cu success. Dar parcă niciuna nu-i vine atât de bine precum cea albă. Da, în mod ironic, o blondă cu tenul foarte deschis poate arăta de minune în alb, iar asta ne demonstrează fosta soţie a lui Chris Martin de câte ori adoptă o ţinută în această culoare. Sau non-culoare, fie.

image

Kate Middleton

Albastru. Evident că ducesa afişează şi alte culori, unele destul de îndrăzneţe, în apariţiile ei publice, însă albastrul s-a întipărit ca o ştampilă în memoria colectivă după ce soţia lui Will a purtat o rochie în această nuanţă la anunţarea logodnei cu Ducele de Cambridge. Şi-i vine şi bine, să recunoaştem!

image


Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg