Cum s-au îmbrăcat vedetele, în weekend, la Festivalul de la Veneţia

5 septembrie, 2016
venetia jpeg

În weekend, tot mai multe vedete ale cinematografiei au păşit pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia, afişând ţinute mai mult sau mai puţin inspirate. Faţă de festivalul de la Cannes, din primăvară, trebuie să recunoaştem că nu există termen de comparaţie, acesta din urmă fiind mult mai strălucitor şi mai spectaculos.

Dar să vedem ce alegeri vestimentare au făcut starurile prezente anul acesta la ediţia a 73-a ediţie a festivalului italian şi cum s-au descurcat pe covorul roşu. Care e ţinuta voastră preferată? Votează şi tu!

Gemma Arterton

Este membră a juriului Festivalului de la Veneţia şi, prin urmare, are apariţii frecvente pe covorul roşu zilele acestea. Actriţa de 30 de ani a ales o rochie strălucitoare semnată Giorgio Armani, cu două tăieturi abisale pe picior, la premiera serialului “The Young Pope” în care joacă Jude Law.

Gemma Arterton

Sophie Turner

Frumoasa actriţă de 20 de ani a purtat o rochie Yanina Haute Coutuere cu decolteu abisal şi jocuri de modele la premiera de duminică a filmului "Hacksaw Ridge", care i-a pus în valoare silueta superbă.

Sophie Turner

Sistine Stallone

Fiica de 18 ani a lui Sylvester Stallone, care activează în lumea modellingului, a ales o rochie îndrăzneaţă, cu spatele gol şi tăietură abisală pe picior, la premiera peliculei  "Hacksaw Ridge".

Sistine Stallone

Alessia Reato 

Modelul italian a ales o rochie ultrafeminină, în combinaţie de alb-negru, cu model floral, pentru ziua de duminică.

Alessia Reato

Carly Steel 

O apariţie atipică a fost cea a prezentatoarei Entertainment Tonight şi actriţei britanice Carly Steel, care a preferat o rochie monocromă, foarte simplă, dar cu un detaliu interesant format din material, pe umăr.

Carly Steel

Loredana Violeta Salanţă 

Fosta Miss World România a purtat o rochie de inspiraţie gotică, simplă, dar modernă, pe covorul roşu.

Loredana Violeta Salanta

Ludivine Sagnier

Blondina de origine franceză a ales o rochie foarte feminină şi romantică, cu jocuri de aplicaţii florale şi geometrice pentru Veneţia.

Ludivine Sagnier

Rocio Munoz Morales

Actriţa de 28 de ani, fostă balerină profesionistă, a avut o apariţe neconvenţională pe covorul roşu, weekendul acesta, cu o rochie albă şi delicată ce a contrastat frumos cu tenul său.

Rocio Munoz Morales

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg