Dana Budeanu, despre ţinuta invitaţilor la avanpremiera "Miami Bici": "Toată lumea a venit îmbrăcată foarte young, foarte mişto" VIDEO

24 februarie, 2020
10 4sd 9373 jpg jpeg

Premiera filmului produs de Codin Maticiuc a dezgheţat apele în materie de evenimente, iar vedetele au adoptat outfituri îndrăzneţe, în ton cu filmul.

Mult aşteptata avanpremieră a filmului "Miami Bici", produs peste Ocean, cu Codin Maticiuc şi BRomania în rolurile principale, a scos din casă vedetele. Iar Dana Budeanu a fost încântată de alegerile lor vestimentare - deşi a mai avut unele lucruri de amendat. "Aici toată lumea a venit îmbrăcată foarte pe young, foarte mişto. Unii s-au gândit să aleagă chestii înflorate, că au văzut cămăşile protagoniştilor, alţii cred că au asociat Miami-ul cu rap-ul, cu pantaloni, cu ceva cool. Miami este un oraş foarte sexy", spune ea.

Iată ce a comentat Dana Budeanu despre fiecare ţinută în parte:

Amy

9 ami miami bici jpg jpeg

"Îmi place de Ami. Mai patinează ea, dar a fost mişto."

Nicole Cherry

5 img 8238 jpg jpeg

"Eşti mişto, dar nu mi-au convenit bocancii ăia."

Alexia Eram & Mario Fresh

8 emi 9371 jpg jpeg

"Mie îmi place foarte mult de ei, cred că tuturor le place. Ei sunt şi un cuplu care a crescut împreună şi sunt aşa, de poveste, ca din "Beverly Hills". Ei sunt de-acolo!"

Antonia & Alex Velea

7 img 8198 jpg jpeg

"Alex e foarte mişto, arată beton. Alex poate să poarte orice, pentru că arată foarte bine, pentru că personalitatea lui este de aşa natură. El este un bărbat care poate trece de la un stil la altul, care este asumat, care este un talent în a-şi asorta totul, e bine pe haine. Antonia este într-un tricou alb simplu şi o pereche de pantaloni. Am mai zis-o, femeia este cea mai frumoasă din showbiz, poate să vină îmbrăcată oricum şi arată bine. Antonia este singura vedetă care poate are stilul ăsta de ghetto-girl asumat, între ghetto şi sexy ca JLo în pantaloni de trening. Antonia îl are pentru că a trăit în America, a luat foarte mult din vibe-ul respectiv, a trăit în vibe-ul ăla şi l-a înţeles. Background-ul e foarte important când vrem să fim asumaţi."

 

Delia

4 4sd 9403 jpg jpeg

"A fost într-una dintre zilele în care e îmbrăcată în haine mai mari. Eu nu sunt de-acord. Ea are un palier pe care o ia aşa, prin concerte, aşa vrea ea câteodată. Oricum, are atâtea haine, că îi este şi greu să aleagă. Nu ştiu, eu le-aş combina altfel. Delia e constantă în Vetements, cred că e al patrulea an. Îi place, i se potriveşte, sper că a înţeles mesajul brandului."

Diana Munteanu

3 4sd 9310 jpg jpeg

"E prost. Atenţie! UGG, bocancii, adidaşii, cizmele de călărie nu se poartă cu dres subţire şi foarte rar cu dres gros. Bocancul e bocanc. Ori o arzi vara în chiloţăreală de blugi cu bocanci, că eşti rockeriţă, ori iarna îţi pui pantaloni de piele, dar nu există bocanci cu colanţi, iar cu dres niciodată. Şort, cu dres şi cu bocanci? Ce e asta? Vrei şort de piele subţire? Ia la purtător dresul subţire de la Saint Lauren şi stiletto."

Diana Sar

2 4sd 9589 jpg jpeg

"Cred că este singura din România care poate să poarte pantofi cu toc din ăsta groaznic, mic, pentru că ea nu doar că este filiformă şi înaltă, ea are o proporţie anume. Nu toată lumea are craci! 

 

Puya

12 emi 9126 jpg jpeg

"E pe genul în spatele blocului, cu ăia mici. Îmi place, e foarte mişto. 

Ana Morodan

11 img 8131 jpg jpeg

"Ăsta e stilul ei, să sclipească. E în perioada Marilyn. Ea poate să vină cu rochia asta la mall, pentru că este stilul ei, e acelaşi şi sfatul meu este să şi-l menţină oriunde, chiar şi la piaţă".

Elena Băsescu

13 84122139 184896736162546 1523813165685032344 n jpg jpeg

"Ăsta este un trening Gucci original. Puteţi să-l purtaţi cu stiletto, cu sandale, pentru că ăsta nu este un trening obişnuit, cred că e şi din mătase."

Codin & BRomania

14 4sd 9669 jpg jpeg

"Au fost îmbrăcaţi în tema filmului, foarte OK, amândoi cu cămăşi Miami. Sunt amândoi OK, felicitări, bravo! Sper că e ce aţi vrut să iasă."Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg