După scandalul provocat de falsificarea declaraţiilor fiscale, Kylie Jenner devine celebritatea care a câştigat cel mai mult în 2019

8 iunie, 2020
9 screenshot 2020 06 08 at 11 16 12 png png

Chiar dacă după publicarea, în revista Forbes, a articolului în care fraudele făcute de ea şi mama ei au fost demascate, dovedind că are jumătate din averea estimată iniţial, mezina Kardashian conduce detaşat topul celor mai bogate 100 de vedete.

În urmă cu o săptămână, revista americană de economie Forbes arunca bomba ce avea să-i afecteze imaginea uneia dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner, cea considerată atâta timp milionara self-made. Articolul susţinea că în declaraţiile fiscale existau falsuri şi minciuni menite să modifice percepţia legată de afacerile ei cu produse cosmetice. În urma mediatizării acestor zvonuri, Forbes i-a retras titlul de cea mai tânără miliardară din lume. Înnoiembrie 2019, Kylie anunţa că va vinde 51% din brandul ei, Kylie Cosmetics către Coty. Acest deal i-a adus lui Kylie suma de 1,2 miliarde $ şi acesta a fost motivul oficial pentru care Forbes a introdus-o în topul său.

7 img 0689 jpg jpeg

Dar cele mai recente declaraţii fiscale ale Coty arată că, deşi familia Kardashian a lăsat să se înţeleagă că în 2018, brandul Kylie Cosmetics a generat 360  mil. $, acesta produsese doar 125 mil. $. Astăzi, după pandemie şi blocajele din zona de vânzări, brandul ei valorează mult mai puţin. “Documentele publicate în ultimele şase luni de către Coty, tranzacţionate public, expun unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale familiei: afacerea lui Kylie este semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât a vrut familia să se creadă de către presă şi de către cei din industria cosmetică, inclusiv de către Forbes”, a scris editorul articolului intitulat Reţeaua de minciuni ale lui Kylie Jenner şi de ce nu este aceasta miliardară. Reacţia tinerei de 22 de ani nu a întârziat să apară, aceasta postând pe Twitter : “Nici nu îmi vine să cred ce citesc. Credeam că acesta era un site cu reputaţie. Tot ce citesc este o listă cu declaraţii neclare şi presupuneri nedemonstrate. Nu am cerut niciodată niciun titlu şi nici nu am minţit ca să ajung în acea poziţie. PUNCT.”

Kylie a avut-o imagine în campania pentru Kylie Cosmetics chiar pe fiica ei, Stormi
Kylie a avut-o imagine în campania pentru Kylie Cosmetics chiar pe fiica ei, Stormi

Astăzi, o nouă surpriză ne arată că tristeţea din casa bogaţilor e de scurtă durată, revista Forbes neavând încotro şi trebuind să o numească, în baza noilor declaraţii de avere, drept Cel mai bine plătită vedetă a anului 2019 în top 100. Acest lucru nu înseamnă că îşi retrag acuzaţiile, Forbes susţinând în continuare că brandul de cosmetice nu a atins profitul de 1 miliard $. Însă, dându-i cezarului ce-i al lui, Kylie conduce topul celor mai bogate celebrităţi, cu suma de 590 mil. $. Pe locul al doilea se află tot un membru al clanului Kardashian. Este vorba despre Kanye West, care are un profit de 170 mil. $. Clasamentul primelor 5 locuri continuă cu Roger Federer cu 106 mil. $, Cristiano Ronaldo cu 105 mil. $ şi Lionel Messi cu 104 mil. $.

Sursă foto: Facebook @kyliejennerRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg