E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat din nou formele într-o campanie pentru brandul său

1 iulie, 2020
1 rihanna sexy jpg jpeg

S-a reprofilat? Renunţă la muzică? Rihanna se implică tot mai des în afacerile sale şi apare tot mai rar pe scenă, acolo unde ne bucuram să o vedem şi să o ascultăm. A lansat o colecţie de vară, de lenjerie intimă, şi a pozat sexy. 

Poate că fanii ei erau obşnuiţi să o vadă la concerte, pe scenă, cântând melodiile aşa de cunoscute în Europa, America, Asia. Rihanna este mai preocupată în ultima vreme de afacerile sale şi se pare că a lăsat-o mai moale cu muzica. Celebra cântăreaţă nu a mai lansat vreun hit, dar lansează pe bandă rulantă colecţii de lenjerie intimă.

Artista are un brand, "Savage x Fenty", iar acum, la început de iulie, a lansat colecţia pentru vară. Ea este imaginea campaniei de promovare, a pozat sexy.  

6 rihanna in lenjerie intima 5 jpg jpeg

În mai multe imagini, Rihanna poartă o lenjerie intimă din două piese, roz. Este mândră de trupul său, chiar dacă nu are dimensiunile de model, 90-60-90.

Rihanna la 32 de ani. De la copilăria în Barbados, la succesul internaţional

Rihanna a devenit rapid una dintre cele mai iubite cântăreţe ale planetei. Melodiile pe care le-a lansat au fost întotdeauna pe placul fanilor, aceştia au răsplătit-o cu zeci de milioane de vizualizări. Mereu piesele ei au fost în topuri, nu doar în America, ci şi în toate ţările din Europa.

ovestea ei începe cu ani în urmă, în Barbados. Era o fetiţă inocentă, care se mulţumea cu puţin. Din păcate, ea a şi avut de suferit, a asistat la scene de violenţă între părinţii ei cauzate de dependenţa de cocaină a tatălui ei. “Tata a fost un soţ îngrozitor, dar un tată foarte bun”, a declarat diva la un moment dat dându-ne de înţeles că şi-a iertat părintele pentru toate bătăile pe care i le dădea soţiei lui şi pentru scandalul şi atmosfera tensionantă pe care le crea în casă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg