El este noul membru al Familiei Regale Suedeze! Prima fotografie cu bebeluşul Pinţesei Sofia şi al Prinţului Carl Philip

4 septembrie, 2017
princess sofia children jpeg

Familia Regală a Suediei este din ce în ce mai mare pe zi ce trece. La sfârşitul lunii august, Prinţesa Sofia dădea naştere celui de-al doilea copil al său şi al Prinţului Carl Philip al Suediei, iar acum avem ocazia să vedem şi prima fotografie cu bebeluşul regal.

Au devenit pentru prima oară părinţi în aprilie 2016, aducând pe lume un băieţel pe care l-au botezat Alexander, iar acum l-au adus acasă pe cel de-al doilea fiu al cuplului. La sfârşitul săptămânii, proaspeţii părinţi au publicat şi prima fotografie alături de nou-născut, surprinsă în momentul în care familia era pe punctul de a pleca din spitalul Danderyd. "Familia prinţului a părăsit spitalul şi este acasă acum la Villa Solbacken", a fost mesajul care a însoţit fotografia şi, prin care, a fost dezvăluit şi sexul copilului - este un băiat.

El este primul copil al cuplului regal, Alexander.

Mândrii părinţi erau foaret fericiţi, îmbrăcaţi casual şi ţinându-se de mână, în timp ce mezinul familiei stătea cuminte într-un scaun pentru bebeluşi. Nu putem să nu remarcăm faptul că Prinţesa Sofia arată spectaculos, la doar două zile de la naştere. Acesta este cel de-al şaselea nepot al reginei Silvia şi al Regelui Carl XVI Gustaf. În afară de fiii Sofiei şi ai lui Carl, ei sunt bunici pentru copiii Prinţesei Victoria, Prinţesa Estelle şi Prinţul Oscar, dar şi pentru copiii Prinţesei Madeleine, Prinţesa Leonore şi Prinţul Nicolas. Curând, îl vor întâmpina pe cel de-al şaptelea nepot, căci Prinţesa Madeleine este însărcinată pentru a treia oară.

Foto: Arhiva OK, Instagram KungahusetRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg