Ele au dat greş pe covorul roşu la Critics' Choice Awards

12 decembrie, 2016
tinute neinspirate jpeg

O ţinută îndrăzneaţă nu-i neapărat una câştigătoare! Asta a avut de aflat Bella Thorne, care a fost aspru criticată pentru ţinuta mult prea riscantă pe care a purtat-o la Critics' Choice Awards. Nici Natalie Portman n-a dat dovadă de prea multă inspiraţie atunci când s-a prezentat la un eveniment cu covor roşu într-o ţinută anostă, care nu i-a venit deloc bine. Şi dacă în cazul ei există scuza că o sarcină avansată îţi limitează posibilităţile, starul din ”Sex and the city”, Cynthia Nixon, a dezamăgit foarte tare cu o rochie banală.

Haideţi, totuşi, să vedem ce alte staruri de la Hollywood au dat greş pe covorul roşu la Critics' Choice Awards, eveniment ce a avut loc în Santa Monica, duminică seara!

Bella Thorne

Bella Thorne

Prea multă piele la vedere, prea multă previzibilitate în alegerea sa vestimentară...

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon

Te-ai fi aşteptat de la ea să aibă ceva mai mult rafinament, mai multă inspiraţie, că doar a jucat atâţia ani la rând în ”Sex and the city”, unde a întruchipat un personaj ahtiat după modă.

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco

A purtat o ţinută semnată Noon By Noor şi a sperat să impresioneze. Din păcate, când efortul e prea mare creşte riscul de... a o da în bară.

Kerry Washington

Kerry Washington

Kerry e foarte simpatică de fel, însă criticii nu au judecat după acest aspect. Ei au judecat doar ţinuta, iar asta a pus-o pe Kerry în topul celor mai neinspirate ţinute purtate la acest eveniment. E drept, Kerry de-abia a născut şi se vede că a rămas cu câteva kilograme în plus...

Lily Collins

Lily Collins

Şi ea a avut o ţinută previzivilă... demnă de o Alba ca Zăpda de zilele noastre. Din păcate, efortul ei stilistic n-a impresionat.

Lisa Bonet

Lisa Bonet

Nici ea n-a făcut o alegere prea potrivită. Ţinuta ei nu pare, pur şi simplu, potrivită pentru acest eveniment.

Michelle Monaghan

Michelle Monaghan

Şi ea e din alt film. Unul premiat cu ”Zmeura de Aur”.

Natalie Portman

Natalie Portman

Am vrea s-o scuzăm şi să spunem că mai are puţin şi naşte, aşa că nu are prea multe alegeri stilistice de făcut. Dar asta ar însemna să minţim. Au fost şi alte actriţe însărcinate care au străcit pe covorul roşu. Natalie Portman, însă, n-a făcut-o.

Robin Tunney

Robin Tunney

Ori n-a înţeles bine codul vestimentar, ori nu s-a preocupat. Cert este că ţinuta ei este clar nepotrivită.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg