Aceste vedete sunt certate cu apa şi săpunul!

19 septembrie, 2021
1 mila kunis ashton kutcher hepta 2610951 jpg jpeg

Totul a început când Ashton Kutcher şi Mila Kunis au mărturisit că-şi spală copiii doar când sunt în ultimul stadiu de murdari.

Comentariile lor au stârnit reacţii din partea altor vedete, unele dintre ele surprizător de aprobatoare.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis

Celebrul cuplu de staruri Ashton Kutcher şi Mila Kunis a fost invitat la podcastul lui Dax Shepard, Armchair Expert, acolo unde discuţia a alunecat spre cât de frecvent fac aceştia duş. Ashton a început prin a dezvălui că el se spală în mod regulat în zona intimă şi la subraţ, dar nu şi pe celelalte părţi ale corpului. Cât despre cei doi copii ai lor, Wyatt şi Dimitri, cu vârste de patru şi şase ani, filosofia de viaţă a celebrilor lor părinţi este următoarea: “Dacă vezi murdăria pe ei, îi cureţi. Dacă nu, nu are sens”. Soţia lui Ashton a adăugat că încă de când a născut copiii, nu i-a spălat zilnic. “Nu eram genul de părinte care să îi facă baie unui nou-născut”, dezvăluie Kunis, care, la rândul ei, în copilărie, făcea foarte rar duş, din cauza lipsei de apă caldă din Ucraina comunistă.

Dax Shepard şi Kristen Bell

Obiceiurile privind igiena ale celor doi actori şi soţi par şi mai… necurate. În cadrul aceluiaşi podcast care i-a făcut pe Ashton şi pe Mila să facă dezvăluirile de mai sus, Shepard a spus că el şi soţia lui nu le-au mai făcut baie în mod regulat fiicelor lor, Delta şi Lincoln, după ce acestea au mai crescut. “Cred că cel mai eficient este să aştepţi să miroşi. Odată ce ai ajuns în punctul ăla, este modul în care biologia îţi spune că este cazul să te speli”, a completat şi Kristen pentru emisiunea The View. Cei doi şi-au apărat spusele în alt interviu, susţinând că seceta din California îi face să se gândească aşa. “Nu avem multă apă, aşa că, atunci când fac duş, le iau şi pe fete cu mine, ca să folosim aceeaşi apă, în acelaşi timp”, a spus Bell, pozând în ecologista care nu vrea să facă risipă.

Jake Gyllenhaal

Ajuns la vârsta de 40 de ani, Jake a ajuns adeptul unor principii de viaţă… mirositoare. În timpul unui interviu pentru revista Vanity Fair, acesta a comentat şi despre ritualul lui de baie. Unul mai degrabă dezamăgitor: “În ultimul timp, găsesc duşul din ce în ce mai puţin necesar. În plus, cred că există acolo o adevărată lume de beneficii ale îmbăierii rare pentru pielea noastră şi că ne putem spăla singuri, în mod natural.” Ce-a vrut să spună atrăgătorul actor, mai direct şi mai pe scurt? Că pielea nespălată este mai sănătoasă şi că ne putem curăţa fără apă… ca pisicile.

Coco Austin

Celebra soţie a rapperului Ice T a sărit şi ea în căruţa nespălaţilor, declarând că nu face duş în fiecare zi. “Când simt că miros urât, intru la duş. Şi asta nu se întâmplă neapărat în fiecare zi. Poate fi o dată la trei zile”, spune voluptuoasa blondă. Cu toate acestea, Coco a menţionat că are grijă să se spele la subraţ atunci când i se pare că miroase, dar nu şi pe restul corpului. Să fie apa din California atât de toxică, de se feresc aşa de tare de ea locuitorii acestei regiuni?



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg