Alessandra Stoicescu şi-a serbat soţul în Maldive: ''O secundă e bine, imediat poate fi o dramă"

15 noiembrie, 2021
6 alessandra2 jpg jpeg

Alessandra Stoicescu a ţinut să îşi aniverseze partenerul de viaţă în Maldive alături de fiica lor, în vârstă de doi ani, şi de cea soţului din primul mariaj. Sergiu Constantinescu a împlinit 50 de ani.

“La mulţi ani, Sergiu meu! Ţi-e clar ca eşti cel mai iubit dintre pământeni, da?”, a ţinut Alessandra să îi transmită.

"Dragii mei, călătoria cu un copil mic, mai ales în perioada numită „terrible twos”, e ca o trecere prin casa surprizelor. O secundă e bine, imediat poate fi o dramă. Ştiţi bine ce zic. Clar n-aş renunţa pentru nimic la a explora lumea mereu cu Sara alături, aşa că o să vă împărtăşesc ce-am învăţat, ce-am testat, ce idei am “furat” de la alte mame şi ce am aflat de la cei care se pricep la organizat vacanţe frumoase. Mai întâi zborul: interdicţiile dispar şi trebuie să aveţi pregătite mici recompense pentru momentele în care răbdarea s-a încheiat: tableta cu desene, biscuiţii preferaţi, jucăriile adorate.

Pentru somn, nu uitaţi obiectele de confort: suzeta, păturica, jucăria de nani. Dar drumul, cât de lung, se termină, aşa că alegerea locului în care faceţi vacanţa este de fapt provocarea esenţială. Aici eu am avut câteva cerinţe deloc simple şi asta a fost provocarea agenţiei, rezolvată cu brio: cazare pe plajă, cu puţini oameni în jur, să existe posibilitatea de a intra uşor în mare şi apa să fie liniştită, fără valuri, flora şi fauna bogate, hotel de familie şi o cameră cu multe distracţii, cu pat pentru Sara şi cu spaţiu unde putem să ne retragem în momentele în care doarme ea. Adăugaţi o cameră pentru fata noastră mare, care are nevoie de intimitate. Pe loc au spus Maldive - singurul loc unde poţi sta direct pe plajă, izolat şi cu puţină (spre deloc) interacţiune cu alţii. Recunosc că le-am dat şi un termen scurt de rezolvare a “temei”... mnah, avusesem un plan, dar a picat cu mai puţin de o lună înainte de ziua lui Sergiu! În câteva zile au venit cu soluţia perfectă: cel mai retras resort din Maldive, unul dintre puţinele cu recif propriu (nu e nevoie să pleci cu barca pentru a vedea coralii şi peştii, doar intri în apă în faţa vilei), cu vile pe plajă suficient de spaţioase pentru fete şi pentru noi, toate cu piscină mică proprie şi ne-au mai şi spus că pun la dispoziţie toate cele pe care orice părinte ştie că trebuie să le aibă cu el la mare, ca un măgăruş cu povara: colac, aripioare, găletuşă, greble etc.

Mmmm... prea frumos să fie aşa? Am mai găsit o chichiţă: vreau să existe legătura directă a agenţiei cu resortul, nu prin marii intermediari, pentru că sunt mai liniştită când setez totul direct, dar totuşi cu siguranţa unei agenţii alături. Practic surpriza lui Sergiu, gândită cu nevoile Sarei, era gata...”, povesteşte vedeta Antenei 1.

În această perioadă, Alessandra este înlocuită la ştiri de Marius Pancu.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg