Alexandra Stan, la limita sărăciei. Cum a ajuns să fie chelneriţă

1 aprilie, 2021
1 alex2 jpg jpeg

Alexandra Stan a avut multe perioade dificile pe care le-a trecut cu greu şi care au marcat-o. Într-o vreme, sătulă de neajunsurile familie, artista a devenit chelneriţă.

În trecut, covarsiti de datorii, părinţii Alexandrei Stan au vândut casa din Constanţa şi s-au mutat la maginea comunei Valu lui Traian într-o casă neracordată la canalizare şi gaze, o situaţie care a determinat-o pe sora ei cea mare să se angajeze, pe mama sa să plece la muncă, în Italia, şi  pe tatăl ei să se angajeze ca paznic.  În acea perioadă Alexandra Stan a lucrat ca ospătăriţă într-un bar din comună pentru a-şi ajuta familia. Alexandra Stan l-a învinuit multă vreme pe pe tatăl său pentru toată acea perioada dificilă din adolescenţă, pentru lipsurile pe care le-a simţit din plin, însă, mai târziu, în perioada în care au lucrat împreună,  l-a descoperit şi înţeles  pe părintele ei .

“Cu siguranţă l-am învinovăţit pe tata. El a avut o perioadă, după aceea de boală, au urmat nişte ani în care a fost foarte copleşit de tot ceea ce se intâmpla şi datoriile au venit una după alta, nu a ştiut cum să gestioneze această chestie. Întotdeauna şi-a dorit să ne protejeze… Eu am avut posibilitatea, în schimb, să îl cunosc pe tata, în momentul în care am mers cu el în concerte; el a fost tour managerul meu timp de doi ani şi jumătate şi am avut posibilitatea să îl cunosc pe el ca om. Mi-am dat seama de toate aceste chestii ulterior. Este greu, copiil fiind,  să îţi dai seama… Tindeam să îl învinovăţesc pentru că m-a scos din mediul meu unde trăiam pe plajă şi totul era lux, un vis, mergeam la plajă şi trăiam ca o sirenă cu 10 prieteni pe plajă… Am ajuns în Valu lui Taian, unde trebuia să fac naveta, mă trezeam la 5 şi jumătate ca să pot să ajung la liceu, uneori nu aveam bani de bilet. Mintea de copil nu înţelege chestia asta, însă eu am avut posibilitatea să îl înţeleg pe tata, deoarece l-am avut mai aproape de mine”, a povestit Alexandra Stan la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg