Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme. Cum vrea să scape de ele

17 ianuarie, 2022
4 amalia1 jpg jpeg

În urmă cu trei ani slăbea spectaculos, apoi a mai adunat câteva kilograme. Acum, Amalia a decis să scape de surplus cu o dietă personalizată.

“În viaţă, fiecare decide ce priorităţi are şi fiecare trece prin perioade mai bune sau mai rele de-a lungul timpului. Eu trec prin perioadele rele tot cu zâmbetul pe buze, glumind mai mult, pentru că dacă iei totul prea în serios, nu mai e nici un haz şi greul trece şi mai greu.

Acestea fiind spuse, am râs eu şi am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată şi am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani. Azi a venit timpul să zic la revedere obiceiurilor proaste care îmi făceau stresul mai acceptabil şi să mă întorc la ceea ce trebuia să fi fost prioritatea mea, să nu mai pun la loc kilogramele pentru care am muncit mult să le dau jos. Cumva faptul că am reuşit să slăbesc 30 de kg mi-a dat sentimentul că pot şi mă gândeam mereu că oricum le pot da jos. Ceea ce voi şi face”, spune Amalia Năstase

Vedeta va urma o dietă supravegheată de Dr. Ioana Berciu.

“Astăzi, alături de Ioana Berciu - Membru al Academiei Americane de Medicină AntiAging şi Membru al Institutului de Medicină Funcţională USA - am început o dietă personalizată de nutriţie funcţională cu diete customizate. Aceste diete sunt concepute în funcţie de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viaţă vegan, gluten free, keto, paleo, pt cei cu probleme digestive şi balonare, pt boli autoimune sau boli inflamatorii şi multe altele.

Îmi place la Dr. Ioana Berciu, cu care sunt şi prietene, pasiunea ei pentru a se pune mereu la curent cu cele mai noi descoperiri pentru longevitate, vitalitate şi sănătate. Este un student neobosit al subiectului longevităţii, din sursele cele mai ţări din State. Iar asta îmi da un confort extraordinar.

O să pun poze cu ce mănânc şi ce analize mai fac, am făcut deja multe ca să vedem cum stau şi o să va mai spun şi ce suplimente mai iau”.

Eu ţin acum o dietă personalizată care are la baza principii Keto şi nutritive funcţională, dar vom mai schimba pe parcurs, în funcţie de rezultate. Îi felicit pentru munca depusă în a oferi celor care doresc o dietă pe cât de bună, pe atât de atent şi ştiinţific personalizată pentru rezultate măsurabile şi durabile. Este enorm de greu să pui la un loc toate cunoştinţele de nutriţie funcţională şi să le pui în practică până la livrarea acasă a acestor diete".



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg