Anamaria Prodan a renunţat la proprietăţile din Dubai: "Mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună"

2 noiembrie, 2021
7 ana3 jpg jpeg

Visul frumos s-a terminat! Anamaria Prodan şi Reghe pornesc pe drumuri separate. Sub impactul evenimentelor, Anamaria a renunţat la proprietăţile din Dubai.

“Este un mit că femeia simte, că femeia miroase. Eu am avut o perioadă foarte încărcată, am avut o perioadă cu mama mea pe care am încercat să o salvez şi am fost plecată foarte mult timp. Dar am crezut că soţul meu înţelege lucrul ăsta, că mă susţine, pentru că noi avem cam totul de la mama mea.

Şi mi se pare… nedrept chiar şi pentru mama mea, şi pentru tatăl lui, care sunt morţi şi ne privesc de acolo de undeva… Şi mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună şi o spoială de dragoste, mi-e greu şi să mă gândesc, mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înţelegi… Nici nu ştiu dacă doar cuvintele ar fi suficiente”, spune impresara pentru Fanatik.

Anamaria a renunţat la tot ce avea în Dubai. A făcut asta pentru fiul ei.

“Am vândut tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în

, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Şcoala

, în Bucureşti, nu a mai vrut să facă şcoala aici.

este o dragoste a vieţii mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg