Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe. Antrenorul a fost surprins din nou cu amanta: "M-am săturat de mizeria lui Reghecampf"

29 noiembrie, 2021
1 reghe3 jpg jpeg

Anamaria Prodan se dezice total de Reghe, omul cu care a împărţit şi bune şi rele timp de 15 ani. După ultima ieşire în public a acestuia, alături de Corina, femeia cu care se iubeşte, impresara a dat cărţile pe faţă.

”Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriţi traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reuşim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf”, a spus vedeta pentru realitateasportivă.net.

Anamaria nu crede că mai e cale de întoarcere.

”De astăzi gata! Am închis `forever` subiectul `gâsca păcălită de, să zicem drăguţ, vulpe`. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrâneţe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a preşedinţilor”, a mai spus Anamaria.

”Sper ca toţi aceşti oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viaţă. Noi am mers mai departe, cum a spus băieţelul meu superb Laurentiu jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găseşte”, a mai declarat Anamaria Prodan.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg