Bob Saget ar fi murit în somn. Ce i-a adus, de fapt, sfârşitul

13 ianuarie, 2022
5 bob jpg jpeg

Se pare că Bob Saget a murit în somn şi nu a suferit foarte mult înainte de sfârşit. Medicii au deja o ipoteză. Ei cred că a actorul a suferit un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Surse apropiate anchetei spun că regretatul actor era lungit în pat când personalul de la Hotelul Ritz-Carlton din Orlando l-a găsit duminică, 9 ianuarie, în jurul orei 16:00. Luminile erau stinse în cameră, iar bagajele lui erau lângă uşă. Potrivit TMZ, Saget a sunat-o pe soţia sa Kelly Rizzo înainte de a merge la culcare şi a postat pe Twitter cât de fericit a fost să se întoarcă pe scenă după spectacolul său de comedie care l-a adus la Jacksonville, sâmbătă, 8 ianuarie. Duminică dimineaţă, comicul a spus că e fericit că a făcut oamenii să râdă din nou.

Rizzo s-a îngrijorat după ce soţul său, care trebuia să fie într-un avion ce se întorcea la LA în ziua respectivă, nu şi-a făcut apariţia la aeroport. Ea a contactat hotelul şi securitatea s-a dus să-l verifice pe Saget, atunci i-a fost descoperit cadavrul.

Autopsia a fost, dar rezultatele vor veni după 10 sau 12 săptămâni. Între timp, anchetatorii bănuiesc că staru ar fi murit din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral, iar asta din cauza poziţiei în care a fost găsit. Saget se afla cu faţa în sus pe patul hotelului, cu braţul stâng pe piept şi mâna dreaptă lângă. Mâna de pe piept ar putea sugera un atac de cord.

Saget a avut covid de curând, dar a reuşit să depăşească boala şi să îşi revină foarte bine.

Candace Cameron Bure, Mary- Kate şi Ashley Olsen, John Stamos, Pete Davidson şi Jim Carrey  sunt doar câteva dintre celebrităţile care s-au reunit pentru a plânge pierderea respectatului actor.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg