Care sunt partenerii vedetelor de la Dancing on Ice. Visurile pentru care luptă

22 februarie, 2022
10 vedete9 jpg jpeg

Vedetele se întrec în paşi de dans, dar nu oricum, ci pe gheaţă.

Antena 1 lansează pe 5 martie, de la 20:00, show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheaţă, în ritm de dans, alături de patinatori profesionişti.

Cele nouă celebrităţi care au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi vor patina în direct, în fiecare sâmbătă alături de partenerii lor profesionişti, încercând să impresioneze atât juriul, cât şi telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor dansa pe gheaţă la Dancing on Ice: Vis în doi şi care vor face pereche cu alţi nouă patinatori profesionişti pentru un spectacol unic. Fiecare dintre vedetele Dancing on Ice: Vis în doi vor lupta din răsputeri pentru a îndeplini visurile partenerilor săi.

Pe gheaţă, Iulia Albu va face pereche cu Marian Prisacaru, antrenor de patinaj artistic care doreşte să îşi deschidă un club de patinaj dotat cu sală de pregătire fizică, cât şi cu toată aparatura necesară. Cătălin Cazacu şi Codruţa Moiseanu, antrenor şi coordonator al unei secţii de patinaj artistic din Bucureşti, vor lupta împreună pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea. În vârstă de doar 15 ani, băiatul îşi doreşte să facă performanţă în hochei, însă costurile ridicate şi posibilităţile financiare mici ale familiei sale îi umbresc deocamdată viitorul sportiv la care acesta visează. Jean Gavril susţine visul partenerei sale de la Dancing on Ice: Vis în doi. Ana Maria Ion, antrenoare şi patinatoare, îşi doreşte să facă performanţă în acest sport şi să îşi continue atât antrenamentele de patinaj în străinătate, cât şi facultatea. Nicolai Tand va dansa pe gheaţă alături de Daniela Niţă şi va lupta pentru a-i îndeplini visul de a reveni în ţară, după ani în care a stat departe de casă. Antrenoare de patinaj artistic, Daniela îşi doreşte să poată relua legătura cu gheaţa, să se antreneze şi să susţină financiar viitorul sportiv în tenis al băieţelului său în vârstă de doar 6 ani. Oase şi Andreea Ureche vor face spectacol pe gheaţă împreună pentru visul Andreei Ramona Voicu, cea mai bună prietenă a patinatoarei. Tânăra doreşte să îi îndeplinească visul Andreei de a se pregăti cu cei mai buni antrenori din domeniu şi de a reprezenta cu mândrie România la Jocurile Olimpice din 2026. Alături de Ruby, Zsolt Kerekes va patina pentru a-şi îndeplini visul de a dezvolta acest sport în zona sa natală şi de a deschide un club de patinaj artistic în Miercurea Ciuc pentru a susţine evoluţia Anitei Nagy, fostă elevă, dar şi a altor viitori sportivi. Cosmin Natanticu luptă pentru visul partenerei sale, Maria Andreea Coroamă, profesor şi antrenor în domeniu. Maria doreşte să dezvolte o sală de pregătire specifică patinajului artistic pentru a ridica nivelul patinatorilor pe care îi antrenează în cadrul clubului său. Lipsa echipamentului necesar i-a cauzat o dublă hernie de disc, însă Maria şi Cosmin sunt încrezători că Dancing on Ice: Vis în doi le va da ocazia să îşi îndeplinească scopul.

Pe gheaţă, Sore va face echipă cu Graţiano Dinu, kinetoterapeut ce luptă pentru visul mamei sale, antrenor de patinaj artistic, cea care i-a fost ”şi mamă, şi tată şi antrenor”. Ramona Dinu îşi doreşte să facă performanţă cu sportivii pe care îi antrenează, însă lipsa unei baze materiale o opreşte momentan de a-şi îndeplini acest vis. În show-ul fenomen de la Antena 1, Carmen Grebenişan va face pereche cu Lilian Brînzari, elev în clasa a 12-a ce şi-a dedicat întreaga viaţă patinajului artistic. Visul tânărului de a face performanţă în acest sport s-a năruit odată cu pandemia, pentru că nu a mai putut să se pregătească pentru Olimpiada de la Beijing. Totodată, Lilian vrea să le demonstreze părinţilor săi că sacrificiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului pentru visul său nu sunt în zadar şi speră ca prin intermediul acestui show să îşi îndeplinească visul, acela de a-şi deschide un club de patinaj artistic şi de a termina o facultate bună.  



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg