Carmen Negoiţă îşi încearcă norocul la „Bravo, ai Stil!”

2 august, 2021
3 carmen1 jpg jpeg

Celebritatea le-a adus în concurs. Eleganţa le susţine în luptă. Stilul le va decide victoria! Carmen Negoiţă şi Olga Verbiţchi întregesc seria concurentelor celui de-al şaptelea sezon „Bravo, ai Stil!”.

Carmen Negoiţă este una dintre cele mai influente personalitaţi din mediul online, în ceea ce priveşte abordările stilistice şi aspecte dintre cele mai diverse de stil de viaţă. Cu o energie inepuizabilă, femeie de afaceri, mamă a doi copii deja trecuţi de vârsta adolescenţei, pasionată de modă şi capabilă în permanenţă să se reinventeze şi să inspire prin alegerile sale, Carmen Negoiţă este nerabdătoare să raspundă unei provocări uriaşe, ce se va consuma, de aceasta dată, în faţa milioanelor de telespectatori - „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag şi rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la <Săptămânile Modei> şi concepeam ţinute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuţie şi să mă mai joc cu stilurile...”, a declarat Carmen Negoiţă.

Olga Verbiţchi este o tânără cântăreaţă, care la doar 20 de ani se bucură deja de recunoaşterea unui public larg, atât în Republica Moldova, ţara de provenienţă, cât şi în România. Este absolventă a Liceului de Arte din Chişinău, studentă la Actorie, în Bucureşti, pasionată de muzică, în toate manifestările ei, şi de dans. A colaborat cu artişti precum Damian Drăghici, Kio şi DJ Sava. Aflată mereu în căutarea noului şi a esteticului, Olga speră să îşi definească şi rafineze stilul în cadrul competiţiei „Bravo, ai stil! Celebrieties”.

„Particip la <Bravo, ai stil! Celebrities> pentru experienţa în sine şi din dorinţa de a evolua; de mică, de când am început să cânt şi am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să deţin „tot pachetul”, iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare şi prin ceea ce alegi să porţi, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicţie cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi”, a declarat Olga Verbiţchi.

Carmen Negoiţă şi Olga Verbiţchi se alătură astfel celorlalte concurente deja anunţate: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy şi Mădălina Pamfile.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg