Ce mai face pisica lui Karl Lagerfeld şi cum a traversat pandemia de coronavirus. Choupette este încă milionară!

9 martie, 2021
1 pisica lui karl lagerfeld png png

În urmă cu doi ani, după moartea legendarului designer Karl Lagerfeld, toată lumea îşi îndrepta atenţia către pisica sa, Choupette, devenită milionară. Apoi a trecut timpul, a venit pandemia de coronavirus, iar Choupette a intrat într-un con de umbra.

Rămasă orfană după moartea ”tatălui” ei, Karl Lagerfeld, decedat la 85 de ani din cauza unui cancer pancreatic, celebra Choupette a rămas cu o moştenire de circa trei milioane de dolari.  Luni de zile după tragicul final al designerului, pe Internet au circulat meme-uri cu pisica acestuia, devenită peste noapte milionară. Trecerea timpului, însă, la fel ca şi apariţia pandemiei de coronavirus, au făcut ca faimoasa felină să intre într-un con de umbră.

Choupette, însă, nu a fost foarte afectată de criza financiară. După cum indică activitatea în social media, pisica o duce foarte bine, se lăfăie în aşternuturi de lux şi are parte de cele mai bune servicii de îngrijire. Toate acestea se întâmplă la Paris, unde felina locuieşte alături de bona sa, Francois Cocote, fosta menajeră a lui Lagerfeld.

Un singur lucru îi umbreşte lui Choupette fericirea: dorul de designer. 

Uneori ai da orice să poţi aduce pe cineva iubit înapoi din Rai, fie şi doar pentru o zi. Să poţi să îl îmbrăţişezi, să-l pupi sau doar să-i auzi vocea. Să ai ocazia să îi spui cât de mult îţi lipseşte şi cât de greu e fără el prin preajmă”, acesta a fost mesajul postat recent pe pagina de Instagram a pisicii.

Iubirea lui Karl Lagerfeld pentru Choupette a făcut deliciul presei atâţia ani, designerul declarând chiar că s-a căsători cu o pisică dacă acest lucru ar fi posibil.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg