Ce mare s-a făcut fiica designerului Ingrid Vlasov! Noelle este de o frumuseţe tulburătoare la aproape 17 ani!

3 martie, 2021
1 screen shot 2021 03 03 at 10 57 27 png png

La aproape 17 ani, Noelle, fiica designerului Ingrid Vlasov şi a manechinului Marian Nedelcu, este de o frumuseţe răpitoare. Cu ochii mari, albaştri şi trăsăturile aristocrate, plus un simţ incredibil al modei, adolescenta nu trece neobservată niciodată. 

Noelle Vlasov, fructul poveştii de dragoste dintre excentricul designer Ingrid Vlasov şi manechinul Marian Nedelcu, se face pe zi ce trece mai frumoasă. La aproape 17 ani, adolescenta a moştenit trăsăturile celebrilor săi părinţi, plus un admirabil simţ al modei.

Noelle nu trece niciodată neobservată, atât graţie unei frumuseţi ieşite din comun, greu de egalat, cât şi datorită apariţiilor sale extravagante, dovadă că fetiţa a moştenit gustul pentru fashion din familie. 

De altfel, copila a fost expusă de la o vârstă fragedă universului fashion, aşa cum ea singură povestea la Teo Show acum câţiva ani: ”Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artişti. Nu mă consider extravagantă. Consider pur şi simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tuşă de eleganţă ţinutelor mele, mai ales la şcoală”.

Declaraţia fetei a fost întărită de cea a mamei sale, Ingrid Vlasov. ”Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învăţat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveţi o fetiţă să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, a explicat designerul într-un interviu la Kanal D.

Noelle Vlasov a uimit pe toată lumea când a anunţat, în 2018, că s-a hotărât să devină vegetariană. ”Am luat această decizie din dorinţa mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele şi am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate şi că pot contribui şi eu. Aşadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană, m-am consultat cu părinţii, cu medicii şi cu nutriţioniştii şi am înţeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am şi făcut. Am renunţat întâi la carne, apoi la ouă şi în sfârşit la lactate. Recunosc că nu a fost uşor. Cel mai greu mi-a fost să renunţ la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat şi am găsit multe reţete vegane”, a anunţat Noelle pe Instagram.

Familia Vlasov a avut un 2020 incredibil de greu, pandemia de coronavirus lovind din plin. Aşa cum a anunţat Digi 24 în august 2020, aproape toţi membrii familiei Vlasov au fost infectaţi cu coronavirus, inclusiv Noelle şi Ingrid. Din păcate, mama lui Ingrid Vlasov nu a putut lupta cu boala şi a murit la 72 de ani. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg